Honor 9 Dual SIM

Snygg design med välvt 3D-glas på både fram- och baksida och en sandblästrad metallram. Stor 5,15 tums FHD-skärm med lägen för solsken, natt och ögonkomfort ger alltid en perfekt bild. Dubbla kameror på baksidan, en monokrom lins på 20 mpxl samt en RGP-lins på 12 mpxl samarbetar för att ge dig bilder med otroligt hög upplösning. Telefonens chipset är Kirin 960 som ger 18% vassare CPU-prestanda och 180% snabbare grafikprocessor än den förra generationen. Internminne på hela 4 GB och ett lagringsutrymme på 64 GB, som dessutom kan utökas med minneskort. Smart fingeravtryckssensor fram som snabbt kan låsa upp telefonen utan att du behöver plocka upp den. Stödför två simkort. Kraftfullt 3200 mAh batteri och Smart Power 5.0 ger en uthållighet som imponerar samt att med SuperCharge-tekniken kan man ladda ett urladdat batteri till 40% av sin kapacitet på bara en halvtimme.

Företagskampanj

Pris 0 kr
Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 629 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris 0 kr
Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 517 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 3.195 kr exkl. moms 

Hitta din lokala butik

Beställ din Honor 9 Dual SIM här!


25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår