HUAWEI P20 Pro 128GB

Snygg design med härdade, välvda 3D-glaspaneler och en stor OLED-display på 6.1”. Världens första smarttelefonkamera med trippla linser från Leica. Utrustad med en enastående RGB-kamera på 40 MP som levererar oslagbar skärpa, färgnoggrannhet, fokus och kontrast på varje bild du tar. Den monokroma kameran på 20 MP fångar detaljer på ett enastående sätt och 8 MP kameran ger dig zoom på en nivå med en systemkamera. Videofunktionen Super Slow Motion. Huawei Audio är en ny standard som skyddar ljudkvaliteten via Bluetooth så att du kan njuta av riktig HiFi-ljudkvalitet helt trådlöst. 4000mAh batteri och Huawei SuperCharge. Android 8.1.

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 779 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.895 kr exkl. moms

Telenor

Pris 0 kr

Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 661 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.895 kr exkl. moms

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår