LG V30

6,0” QHD+OLED FullVision-skärm. Ta fantastiska vidvinkelbilder med en F1,6 kiristallklar lins i den bakre dubbla kameran som har både en 16MP-lins och en vidvinkel 13MP-lins. Dessutom hjälper den främre vidvinkel 13MP-kameran dig att passa in alla i bilden för selfies. Cine video-läge ger dig mer levande färger och större dynamiskt utbud, precis som en riktig film. Spela in perfekta Hi-Filjud med riktningsmottagare som en kvalitetsmikrofon för att få fantastiskt ljud, obehindrat och distorsionsfritt, även i stökiga och bullriga miljöer. IP68 klassad mot vatten och damm. Ansiktsigenkänningsteknik hjälper dig att låsa upp telefonen mm.

Företagskampanj

Pris 0 kr
Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 749 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris 0 kr
Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 629 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 5.995 kr exkl. moms

Hitta din lokala butik

Beställ din LG V30 här!


25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår