Samsung Galaxy S7

Mobil från Samsung i elegant design i 3D-glas och metall, en mer avancerad kamera, förbättrad prestanda och enastående anslutningsmöjligheter till en uppsjö av produkter, tjänster och upplevelser. Modellen har bland annat en ny Dual-Pixelkamera som ger ljusare och skarpare bilder, snabb trådlös och vanlig laddningsteknik, urstark processor, större batteri samt 32 GB internminne, 4 GB Ram minne och plats för minneskort. Den har operativsystemet Android 6.0 och en nyhet är att de även är vatten och dammtåliga enligt klass IP68. Skärmstorleken är 5,1 tum på Galaxy S7.

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 669 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 4.195 kr exkl. moms

Telenor

Pris 0 kr

Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 557 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 4.195 kr exkl. moms

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår