Just Nu!
Gear VR på köpet till Samsung Galaxy S8 och S8+
värde 1195 kr

Upplev den nya generationen mobiltelefoner! Samsung Galaxy S8 och S8+ förändrar synen på mobiltelefoner när det gäller användarupplevelse och design. Infinity-skärmen gör att ram och kanter är mindre framträdande, vilket skapar ett gränslöst uttryck. Den smala skärmen gör det enkelt att skriva och navigera med enbart en hand. Med en skärmstorlek 5,8 tum (6,2 för Galaxy S8+) och det längre formatet får du bättre överblick och behöver inte scrolla lika mycket. Det nya formatet gör att Galaxy S8 ger dig också en större upplevelse när du tittar på film eller spelar.

Knapparna är helt integrerade i skärmens gränssnitt och anpassas efter skärmläge. Den fysiska hemknappen finns dock kvar i form av en trycksensor. En avancerade kamerateknik hos Galaxy S8 fångar fler detaljer i varje bild. Du får snabb och noggrann autofokus och större möjlighet att fotografera i mörka miljöer. Kamerans kvalitet underlättar också snabb avläsning av QR-koder, streckkoder och liknande. S8 tål tuffa miljöer då den är damm- och vattentålig enligt IP68, vilket till exempel innebär att den tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter. Iris-skanner och fingertrycksavläsning gör att du smidigt kan skydda din information. Med Galaxy S8 väljer du själv vilken metod som passar dig bäst.

Just nu ingår Gear VR när du köper en Samsung Galaxy S8 eller S8+ hos RingUp, värde 1195 kr ex moms.

Kampanjen pågår t om den 30/9 eller så långt lagret räcker.

Hitta din lokala butik

Beställ


25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår