Sony Xperia XZ1 + hörlur

Bli först med nya Xperia XZ1
Förboka nu och få Hi-Res Audio-hörlurarna h.ear on 2 Mini Wireless på köpet, värde ca 1995 kr + moms!

Nya Xperia™ XZ1 är vattentålig* och utrustad med den nya Motion Eye™-kameran som låter dig filma i Super slow motion. Den har dessutom ett elegant metallhölje med rundade kanter som helt saknar skarvar, vilket ger en tydlig premiumkänsla.
Filma i Super slow motion
Den nya Motion Eye™-kameran filmar 960 bildrutor per sekund. Det gör att dina videoklipp blir fyra gånger mer dramatiska än med andra smartphones, samtidigt som de avslöjar allt det vackra som ögat inte hinner uppfatta. Det möjliggörs genom att kameran tillfälligt lagrar bilder direkt i bildsensorn.
Prestanda
Modellen har den banbrytande Snapdragon™ 835-processorn, 4GB RAM-minne och ett riktigt snabbt internminne. Med ett micro SD-kort kan du dessutom utöka minnet med upp till 256GB.
Verklighetstrogna bilder och videoklipp
Utrustad med en 5,2 tums Full HD-skärm med HDR, baserad på Sonys egen BRAVIA-teknik gör att du alltid är garanterad verklighetstrogna bilder och videoklipp med exceptionella färger, skarpa och kontrastrika.
Blixtsnabb autofokus
Precis som med dyra systemkameror kan du nu ta flera bilder i snabb följd, bara genom att hålla in avtryckaren. Autofocus Burst ser till att autofokusera blixtsnabbt mellan varje bild, vilket ger dig skarpa foton även när motivet rör sig.
Stick ut på ett nytt sätt
Du har säkert läst om hur du kan skriva ut fysiska föremål med hjälp av en 3D-skrivare. Med Sonys egenutvecklade app 3D-skapare kan du nu skapa din egen 3D-modell på bara en minut, enkel att visa, dela eller skriva ut. Genom att föra kameran runt till exempel någons huvud genererar appen en 3D-modell direkt i din smartphone.
Vattentålig* enligt IP68
Vatten- och dammtålig enligt IP 68 gör att det inte är någon fara om du överraskas av regn eller behöver skölja av den under kranen. Men kom ihåg: alla portar och skydd måste vara helt stängda. Du bör inte: låta enheten hamna helt under vatten eller utsatta den for havsvatten, saltvatten, klorerat vatten eller vätskor som till exempel drycker.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med den 5 oktober 2017.
Hörluren levereras tillsammans med telefonen från och med den 6 oktober.

Boka din Sony Xperia XZ1 här!25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår