Nyhet! Sony Xperia™ XZ2

Fullmatad med de senaste teknikerna från Sony for att ge en underhållningsupplevelse som berör dina sinnen på ett helt nytt satt nar du spelar spel och ser på filmer. 4K HDR-inspelning, Dynamic Vibration System och nästa generations Motion Eye™-kamera ger dig ett helt nytt perspektiv på underhållning.

Filma som proffsen med 4K HDR-filminspelning

Sony Xperia™ XZ2 spelar in video i 4K HDR, så att du kan fånga verkligheten med otrolig kontrast, detaljrikedom och verklighetstrogna färger. Spela in din video i full HD Super slowmotion för extra dramatisk effekt. 19MP Motion Eye™-kameran ger fantastiska stillbilder. Flytta fram gränserna för din kreativitet genom att forvandla dina selfies till avatarer i 3D med 3D Creator.

Sonys ljudexpertis finns alltid vid din sida

Med ljudförbättrande tekniker som High-Resolution Audio och LDAC ger XZ2 alltid en musikupplevelse utöver det vanliga. Det är som om du befinner dig i studion. Till och med komprimerade filer låter bättre eftersom DSEE HX™ höjer ljudkvaliteten så att upplevelsen närmar sig originalinspelningen.

Designad för att beröra dina sinnen

Sony Xperia™ XZ2 har en 3D-glasyta som känns flytande och skapar en sömlös ram. Med sin eleganta finish är den gjord för att ligga bekvämt i handen. Välj mellan fyra sobra färger.

Företagskampanj

Pris 0 kr
Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 759 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris 0 kr
Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 653 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.495 kr exkl. moms

Få PlayStation Plus

Få ett årsabonnemang på PlayStation Plus när du köper nya Sony Xperia™ XZ2 eller XZ2 Compact.

Hitta din lokala butik

Beställ din Sony Xperia XZ2 här!


25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår