Nyhet!
Sony Xperia™ XZ2 Compact

Utformad för att vara den ultimata underhållningsenheten. Stor 5-tums Full HD+ HDR-display gör att du kan se alla dina favoritprogram och -filmer med kristallklar kontrast och fantastiska färger. Högupplöst ljud och stereohögtalare ger dig underhållningsupplevelser på en helt ny nivå. Den avancerade 19MP Motion Eye™-kameran med bildsensor och inbyggt minne skapar otroligt verklighetstrogna foton och videor i 4K HDR som ger dig storslagen prestanda i ett kompakt format. Snygg modern design med ett vackert rundat hölje och en tålig frostad finish som gör att telefonen ligger perfekt i handen. 3D-glasytan ger en flytande känsla och skapar en sömlös ram med en elegant touch. Och allt ar vattentåligt IP65/68.

Företagskampanj

Pris 0 kr
Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 699 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris 0 kr
Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 581 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 4.895 kr exkl. moms 

Få PlayStation Plus

Få ett årsabonnemang på PlayStation Plus när du köper nya Sony Xperia™ XZ2 eller XZ2 Compact.

Hitta din lokala butik

Beställ din Sony Xperia XZ2 Compact här!


25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår