SONY XPERIA™ XZ2

Xperia XZ2 Premium är inte bara utrustad med Sonys senaste teknik utan även med en exceptionell och innovativ kamera. Med en 19 mpx Motion Eye-dubbelkamera, och en svartvit 12 Mpx-kamera samt autofukus blir dina bilder bättre än någonsin. Dessutom har du en främre kamera på 13 mpx som spelar in i superslowmotion med 960 bps i HD eller Full HD.

Xperia XZ2 Premium är också utrustad med en fantastisk 4K HDR-skärm, som bygger på Sonys BRAVIA TV-teknologi. Tillsammans med de kraftfulla stereohögtalarna får du superb ljudkvalitet och en bättre upplevelse när du delar din musik eller titta på videoklipp med andra. 

Telefonens kraftfulla batteri ger dig lång användning och samtalstid samtidigt, som Qualcomms Snapdragon 845 octa-core processor med 4 GB internminne gör att du klarar multitasking utan lagg. Och när du ska ladda din Xperia XZ2 Premium har du självklart stöd för trådlös laddning. 

Du låser snabbt och säkert upp din Sony Xperia XZ2 med den integrerade fingeravtrycksläsaren på baksidan. Du kan ha dubbla SIM-kort i telefonen, och den är självklart också både vatten- och dammtålig.

Sony WF-SP 700 N hörlurar på köpet! (värde 1 500 kr)

Prestera på topp under träningen med de helt trådlösa hörlurarna SP700N. Med den brusreducerande tekniken stänger du ute störande ljud och behåller ditt fokus. Med omgivningsljudläget lyssnar du på favoritmusiken och hör samtidigt vad som händer runt omkring dig. Allt med hörlurar som sitter både bekvämt och säkert. 

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 769 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.395 kr exkl. moms

Sony WF-SP700N på köpet värde 1.500 kr

Telenor

Pris 0 kr

Med TELENOR FÖRETAG 50 GB i 24 månader med 665 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.395 kr exkl. moms

Sony WF-SP700N på köpet värde 1.500 kr

Beställ din Sony Xperia™ XZ2 här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår