Nyhet! Sony Xperia™ XZ2

Fullmatad med de senaste teknikerna från Sony for att ge en underhållningsupplevelse som berör dina sinnen på ett helt nytt satt nar du spelar spel och ser på filmer. 4K HDR-inspelning, Dynamic Vibration System och nästa generations Motion Eye™-kamera ger dig ett helt nytt perspektiv på underhållning.

Filma som proffsen med 4K HDR-filminspelning

Sony Xperia™ XZ2 spelar in video i 4K HDR, så att du kan fånga verkligheten med otrolig kontrast, detaljrikedom och verklighetstrogna färger. Spela in din video i full HD Super slowmotion för extra dramatisk effekt. 19MP Motion Eye™-kameran ger fantastiska stillbilder. Flytta fram gränserna för din kreativitet genom att forvandla dina selfies till avatarer i 3D med 3D Creator.

Sonys ljudexpertis finns alltid vid din sida

Med ljudförbättrande tekniker som High-Resolution Audio och LDAC ger XZ2 alltid en musikupplevelse utöver det vanliga. Det är som om du befinner dig i studion. Till och med komprimerade filer låter bättre eftersom DSEE HX™ höjer ljudkvaliteten så att upplevelsen närmar sig originalinspelningen.

Designad för att beröra dina sinnen

Sony Xperia™ XZ2 har en 3D-glasyta som känns flytande och skapar en sömlös ram. Med sin eleganta finish är den gjord för att ligga bekvämt i handen. Välj mellan fyra sobra färger.

Få PlayStation Plus

Få ett årsabonnemang på PlayStation Plus när du köper nya Sony Xperia™ XZ2 eller XZ2 Compact.

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 759 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.495 kr exkl. moms

Telenor

Pris 0 kr

Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 653 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.495 kr exkl. moms

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår