Teckna Telia Jobbmobil Multi – mobilen ingår!

 

Samsung Galaxy S8 

Samsung Galaxy S8 ger dig en mer elegant användarupplevelse. 

 • Med en välvd 5,8-tums infinity-skärm maximerar du bildytan utan att telefonen blir för stor. Kombinerat med Quad HD Plus-upplösning och en AMOLED panel som bidrar till hög kontrast och realistiska färger skapar Samsung Galaxy S8 en fantastisk helhetsupplevelse.

 

 • Telefonen har en octa-core processor med 4 GB RAM samt användarvänliga Android 7.0 Nougat. Operativet gör så att du snabbt kan växla mellan appar, köra flera samtidig och låter dig själv styra över när du vill få notiser.

 

 • Batteriet har lång användningstid och upp till 24 timmars samtalstid. Samsung Galaxy S8 har en integrerad fingeravtrycksläsaren och ögonscanner. Telefonen har också plats för två SIM-kort och är IP68- certifierad.

 

 

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 ger dig mer. En 5,8-tum stora infinity-skärm täcker hela telefonens framsida och den uppdaterade HD-skärmen bjuder på knivskarpa bilder, större kontraster och fantastiska färger.

 • Telefonen har en uppgraderad processor som klarar multi-tasking utan att tappa i prestanda. Den har det senaste operativsystemet från Android och stödjer självklart dubbla SIM-kort.

 

 • Samsung Galaxy S9 har också förbättrade kameror med 8 mpx på framsidan och 12 mpx på baksidan. Dessutom har den en inbyggd översättningsfunktion.

 

 • Ljudet i Samsung Galaxy S9 har uppdaterats med stereohögtalare och hörlurarna från AKG. Den har fingeravtrycksläsare, irisscanner och ansiktsigenkänning. Telefonen är helt dammtät och tål att vara på 1,5 meters djup i upp till 30 minuter.

 

 

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro är snyggt designad och fullspäckad med fantastiska funktioner så du kan fånga alla värdefulla ögonblick i superb kvalitet.

 • Huaweis avancerade trippelkamera har utvecklats tillsammans med Leica och har 20 mpx monokromsensor med f/1.64 bländare, en 40 mpx sensor med f/1.8 bländare samt en 8 mpx sensor med f/2.4 bländare som låter dig ta fantastiska bilder. Och tack vare en frontkamera med vidvinkelobjektiv och 24 mpx sensor tar du precis lika snygga selfies och gruppfoton. Dessutom får du hjälp av telefonens inbyggda Master AI för att optimera bildkvalitén.

 

 • Huawei P20 Pro har en 6,1 tums skärm och med HDR 10-teknik och OLED Full HD+-display får du fantastiska färger och skarpa bilder.

 

 • Med Huaweis nya Kirin 970 octa-core-processor får du prestanda i toppklass. Och kombinerat med 6 GB RAM får du en telefon som klara många appar samtidigt. Batteritiden räcker till två dagars användning, och telefonen levereras med en snabbladdare som ger dig en hel dags användning på 30 minuter.

 

 • Med det nya Android 8,0 Oreo förlänger du din batteritid ytterligare samt reducerade laddtider. Dessutom har operativet en ny bild-i-bildfunktion samt ett inbyggt virusskydd. Huawei P20 Pro tål 1 meter vatten i upp till 30 minuter.

 

 

 • Samsung Galaxy S8 ingår om man tecknar Telia Jobbmobil 30 GB i 24 månader (549 kr/mån) (värde 4995 kr exkl. moms).
 • Samsung Galaxy S9 ingår om man tecknar Telia Jobbmobil 60 GB i 24 månader (649 kr/mån) (värde 5995 kr exkl. moms). IconX headset ingår till Samsung Galaxy S9 till och med den 4/11 (värde 1595 kr exkl. moms).
 • Huawei P20 Pro 128 GB ingår om man tecknar Telia Jobbmobil 60 GB i 24 månader (649 kr/mån) (värde 6395 kr ex moms).


 

Erbjudandena gäller så länge lagret räcker dock längst till och med den 26/11 2018

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB eller 60 GB surf i 24 månader, se info ovan. Alla priser är exkl. moms.

Kontakta mig för mer information!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår