Account manager Stockholm

Är du redo för nästa utmaning? Vi lever och andas försäljning på Ringup/COM7 AB och nu ska vi anställa en affärsdriven Account Manager till vårt kontor i Stockholm.

Om tjänsten

I rollen som företagssäljare kommer du in med driv, energi och sinne för goda affärer! Ringup/Com7 erbjuder moderna IT och kommunikationslösningar både till små och stora företag. Med vår breda tjänst och produktportfölj är vår styrka att alltid kunna leverera den bästa lösningen för våra kunder. Vårt huvudsortiment är operatörstjänster, mobila tjänster och molnväxlar samt svarsservice och egna IT-tjänster. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Sundsvall.

Som Account Manager driver du din egen försäljningsprocess från prospektering, kundmöten, offerthantering och avslut till uppföljning av samarbeten. Du håller hög aktivitet och kontaktar kunder främst över telefon i ett första skede för att sedan träffa dem i sin ”hemmamiljö” under kundmöten. Du kommer att arbeta i ett bolag med en aktiv, driven och positiv företagskultur. Du rapporterar till och får löpande support från din närmsta försäljningschef samtidigt som du även bollar tankar och idéer med dina kollegor i försäljningsteamet.

Vi söker dig

som gärna har några års dokumenterad säljerfarenhet, helst inom telekom eller IT och B2B. Du är en driven individ med sinne för affären och besitter en stark entreprenörsanda. Du har erfarenhet av komplex försäljning sedan tidigare och besitter kunskap att förklara och förstå kundernas framtida lösningar på ett enkelt sätt. Vi söker en person som är ödmjuk och lyhörd, med envis målinriktad inställning alltid satsar för att överträffa sina mål. Du brinner för försäljning och drivs av att skapa nya affärer, samarbeten och att vårda och bygga nya kundrelationer. Du tar ansvar, arbetar alltid med god struktur och planerar din arbetstid väl för att maximera dina resultat. För rollen krävs det att du har B-körkort.

Vi erbjuder dig

ett roligt och utvecklande arbete i en härlig miljö med högt i tak och fantastiska kollegor.
Ringup/Com7 erbjuder dig en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion i Stockholmsregionen. Som Account Manager kommer du arbeta heltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina försäljningsresultat.

Skicka din ansökan idag till försäljningschefen joachim@com7.se 0317249202

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår