Hyr eller köp nya Samsung Galaxy A72

Just nu kan ni hyra Galaxy A72 från endast 164 kr* per månad i 24 månader!

Med ett snabbladdande och extra kraftfullt batteri är du alltid redo för jobb, ute på fältet som på kontoret.  Galaxy A72 är utrustad med fem skarpa kameror som samarbetar och hjälper dig att ta bilder och filmer i proffsklass. Du behöver inte oroa dig för damm eller väta då Galaxy A72 är en extra tålig arbetskamrat (klassad enligt  IP67-standard).

Se mer, gör mer
Galaxy A72 är utrustad med en 6,7" sAMOLED Infinity-O-skärm med 90 Hz refresh rate, som ger dig en verkligt uppslukande upplevelse oavsett om du tittar på en presentation, scrollar bland bilder eller sitter i möte online. Vill du göra flera saker samtidigt har du dessutom ännu större utrymme för multi-tasking.

Fem kameror som boostar din kreativitet
Visa världen som du ser den – fem kameror, alla med sin egen unika egenskap, ger dig oändliga möjligheter att fånga ögonblicken som betyder något. Huvudkameran på 64MP och optisk bildstabilisator, tar knivskarpa bilder även när ljuset inte är optimalt. Du får mer med den ultravida kameran, samtidigt som makro lyfter de minsta detaljerna till ytan. Tele tar dig nära när du är långt ifrån och med selfiekameran på 32 MB öppnar du upp för ännu bättre vinklar av dig själv.

En bild – flera perspektiv
Single Take är din bästa vän för att hitta nya perspektiv och vinklar. Fota och låt kameran göra jobbet. Resultatet: ett filmklipp och nio olika bilder. Fånga allt – och lite till.

Detaljer i bilder blir nya bilder
3x Optical Zoom tar dig närmare med kristallklar upplösning och med 30x Space Zoom kommer du så nära att du upptäcker detaljer du inte såg när du tog bilden.

Maxad kraft som håller
Med ett kraftfullt batteri på 5000mAh kan du fortsätta med det du gör – länge. Och med snabbladdaren behöver du inte vänta länge på att maxa batterikrafterna igen.

Snabbfakta

Skärm 6.7” FHD+ (1080x2400)
Minne  6 GB RAM, 128 GB ROM+ microSD (köps separat)
Batteri  5000 mAh + 25W snabbladdning
Nätverk   4G
Antal SIM-kortplatser       Dual-SIM
Vattentålighet/Stöttålighet      Vattentålig enligt IP67
Färg   Svart, vit, lila, blå

 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 3 995 kr, hyr från 164 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms..

* Erbjudandet gäller  t om den 31:a augusti 2021. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy A72

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår