HUAWEI Mate20 Pro

Huawei Mate 20 Pro kombinerar ett elegant utseende med maximerad underhållning. Telefonen har en otrolig kamera med dubbel AI som ger dig alla förutsättningar för att ta professionella bilder och ett kraftfullt batteri som håller för alla dagens aktiviteter från morgonmöten till After Work.

 

Huawei Mate 20 Pro kommer med en trippelkamera och 40 Mpx sensor samt vidvinkelobjektiv från Leica och dubbla f/1.8 bländare som låter dig ta snygga bilder i svag belysning. Med avancerade bildalgoritmer identifiera kameran olika objekt och scener och justerar automatiskt färg, ljusstyrka och kontrast för bästa resultat. Och för extra skarpa selfies har kameran på framsidan hela 24 Mpx. Huawei Mate 20 Pro har dessutom en 6.39” FullWiew 2K+ skärm som är perfekt när du tittar på videos eller kör appar sida vid sida, medan IPS-tekniken ger dig vidvinkelperspektiv och förbättrad färgkvalitet.

 

Telefonen har den senaste AI-tekniken, fingeravtrycksläsare över hela skärmen och lär sig av ditt beteende för att optimera batteritid och prestanda. Telefonen har en mer exakt GPS-positionering, hjälper dig att översätta både tal och skyltar och är kraftfull nog att fungera som dator när det krävs. Telefonen har plats för dubbla SIM-kort och tack vare IP68-klassningen slipper du oroa dig för vatten och damm vilket gör den till en perfekt reskamrat.

 

Huawei Mate 20 Pro har ett kraftfullt batteri med 4 200 mAh kapacitet, levereras med en supercharger-laddare som laddar batteriet till 70% kapacitet på bara 30 minuter, och kan dessutom ladda andra telefoner eller enheter när det behövs!

 

Med Huaweis branschledande 7nm-processteknik i Kirin 980 får du högre prestanda och en märkbart högre processhastighet. Kombinerat med 6 GB RAM får du en telefon som klara både multitasking och många appar samtidigt. Telefonen har Android 9.0 Pie vilket ytterligare bidrar till en snabbare användarupplevelse samtidigt som det ger skydd mot både virus och datastölder i realtid.

 

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

PRIS 995 KR

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 789 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 7 995 kr exkl. moms

Telenor

PRIS 0 KR

Med TELENOR FÖRETAG 50 GB i 24 månader med 729 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 7 995 kr exkl. moms

Beställ din Huawei Mate20 Pro här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår