HUAWEI P20 PRO 128 GB

Huawei P20 Pro är snyggt designad och fullspäckad med fantastiska funktioner så du kan fånga alla värdefulla ögonblick i superb kvalitet.

Med Huaweis avancerade trippelkamera, utvecklad tillsammans med Leica, får du en 20 mpx monokromsensor med f/1.64 bländare, en 40 mpx sensor med f/1.8 bländare samt en 8 mpx sensor med f/2.4 bländare som låter dig ta fantastiska bilder i alla typer av ljus. Och tack vare en frontkamera med vidvinkelobjektiv och 24 mpx sensor tar du lika snygga selfies och gruppfoton. Dessutom får du hjälp av telefonens inbyggda Master AI för att optimera bildkvalitén. 

Huawei P20 Pro har en 6,1 tums skärm och dess 18,7:9 ratio är perfekt när du ser på film eller kör två appar samtidigt. Och med HDR 10-teknik och OLED Full HD+-display får du fantastiska färger.

Med Huaweis nya Kirin 970 octa-core-processor får du prestanda i toppklass. Och kombinerat med 6 GB RAM får du en telefon som klara både multi-tasking och många appar samtidigt. Batteritiden räcker till två dagars användning på en laddning, och telefonen levereras med en snabbladdare som ger dig en hel dags användning på 30 minuter. 

Med det nya Android 8,0 Oreo förlänger du din batteritid ytterligare genom att optimera hanteringen av appar samt reducerade laddtider. Dessutom har operativet en ny bild-i-bild funktion samt ett inbyggt virusskydd. Huawei P20 Pro tål 1 meter vatten i upp till 30 minuter. 

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 60 GB surf i 24 månader med 649 kr i månadskostnad under bindningstiden, Mobilen ingår i abonnemanget. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.395 kr exkl. moms

Telenor

Pris 0 kr

Med TELENOR FÖRETAG 50 GB i 24 månader med 665 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 6.395 kr exkl. moms

Beställ din Huawei P20 Pro 128 GB här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår