Hyr eller köp nya iPhone 13. Helt och hållet outstanding. 

Just nu kan ni hyra iPhone 13 från endast 260 kr* per månad i 24 månader!

Ett kamerasystem med mycket mer kraft. En skärm så följsam att varje tryck och svep känns som en ny upplevelse. Världens snabbaste chip i en smartphone. Extremt tålig. Och ett stort språng för batteritiden. Mobilen för företagare som kräver det allra bästa. 

Superklar. Superfärgrik. Superskarp.
iPhone 13. 6,1-tums Super Retina XDR-skärm* som är ännu ljusare. På så sätt syns allt tydligare i starkt solljus. Äkta svärta, vitare vitt och otrolig färgprecision. Den extremt höga pixeltätheten gör bilder och text extra skarpa.

Blixtsnabbt A15 Bionic-chip
A15 Bionic-chippet gör att allt går smidigare och hanterar funktioner som cinematiskt läge, fotografiska stilar och livetext. Och det är mycket effektivare vilket bidrar till att batteritiden blir mycket längre.

5G på iPhone. En annan nivå.
Med 5G kan du ladda ner tunga filer supersnabbt, streama i hög kvalitet och till och köra videomöte. iPhone 13 Pro Max har fler 5G-band för 5G-hastighet på fler ställen.

Gjord för att hålla
Tålig design med Ceramic Shield. Flygindustriklassat aluminium. Branschledande vattentålighet enligt IP68

Nya iPhone 13 finns i flera varianter, iPhone 13 mini, IPhone 13, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Alla varianter finns i flera färger och minnesstorlekar!

Rekommenderat pris utan abonnemang: Från 6 895 kr, hyr från 260 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 31 januari 2022. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Kontakta mig om iPhone 13

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår