Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 ger dig en skärm med mer av allt då den otroligt skarpa Super AMOLED-skärmen täcker hela 93% av telefonens framsida. Skärmlösningen bidrar till ett extremt stilrent uttryck och till känslan av en genomarbetad design. Alla detaljer samspelar och material med premiumkänsla gör att telefonen känns exklusiv, ligger bekvämt i din hand och öppnas smidigt och säkert med fingeravtrycksläsaren på baksidan.

Samsung Galaxy A40 har ett dubbelkamerasystem framtaget för ännu snyggare och mer detaljrika bilder. Den ljuskänsliga huvudkameran på 16 Mpx i kombination med vidvinkel- och djupkameran på 5 Mpx låter dig ta bilder med förbättrad djupkänsla och verklig skärpa. Dessutom ger det telefonen en ultravidvinkelkapacitet som öppnar upp nya värdar samtidigt som ett intelligent igenkänningssystem läser av dina motiv och väljer fotoinställningar som framhäver det bästa i bilden. Totalt finns det 19 olika lägen som hjälper dig med allt från porträtt till matbilder.

Som en ytterligare bonus har telefonen en vidareutvecklad frontkamera på 25 Mpx som låter dig ta ännu bättre både selfies och gruppbilder. Den hjälper dig att hitta fokus och låter dig laborera med djup och bakgrund, så att varje bild visar sig från sin bästa sida. Dessutom kan du enkelt addera filter, symboler och personliga budskap vilket skapar oändliga möjligheter för dig som vill skapa unika bilder.

Samsung Galaxy A40 är utrustad med ett kraftfullt batteri för att erbjuda mer av allt du gillar.  Och när krafterna ändå börjar ta slut går det snabbt att ladda den till max med den medföljande 15 W-snabbladdaren. Telefonen erbjuder också en förbättrad prestanda då den levereras med en 8-kärnig processor, 4GB RAM och 64GB ROM.

 


 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 2195 kr exkl. moms

Köp med 24 månaders företagsabonnemang. 
Kontakta din Ringupbutik nedan för pris. 

 

Beställ din Samsung Galaxy A40 här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår