Köp eller hyr Galaxy A50!

Just nu kan ni hyra Samsung Galaxy A50 för endast 128 kr* per månad i 24 månader!

Galaxy A-serien är designad för att enklare och smidigare fånga och dela upplevelser i stunden. Samsung Galaxy A50 ger dig helt enkelt mer av det du gillar med en Infinity-U-skärm, trippelkamera med ultravidvinkellins och ett både effektivt och snabbladdat batteri. 

Samsung Galaxy A50 har en elegant design i hållbart 3D-glas, och de mjuka kanterna gör att telefonen känns mindre än den är. Med en 6.4” Infinity-U-skärm som täcker nästan hela mobilens yta, blir film- och bildupplevelsen fantastisk. Dessutom har den en fingeravtrycksläsare som är integrerad i skärmen vilket gör den enkel att låsa upp och använda. 

Den stora skärmen tillsammans med den kraftfulla processorn gör att du kan köra flera appar samtidigt och smidigt växla mellan olika aktiviteter. Samsung Galaxy A50 har också 4 GB RAM internt minne och 128 GB lagringsutrymme, vilket ger ordentligt med plats för både bilder och film. Dessutom har du möjlighet att utöka minnet med microSD-kort.

Telefonen har ett kraftfullt batteri på 4000 mAh och ett smart strömsparläge vilket förlänger batteritiden ytterligare. Utöver detta har telefonen snabbladdning som låter dig ladda mobilen på nolltid för ett ännu mera effektivt användande.

Rekommenderat pris utan abonnemang: 3 195 kr, hyr för 128 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 31 December 2019. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren! Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Samsung Galaxy A50

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår