Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 ger dig större upplevelser, både i verkligheten och i sociala medier. Den har en ultraskarp 6,4” FHD+ Super AMOLED Infinity-U skärm och en trippelkamera som fånga alla dina upplevelser. Allt inramat i en snygg design med extra skarp finish.

Samsung Galaxy A50 kommer imponera på dig med sin ultraskarpa 6,4-tum Infinity-U skärm och FHD+-upplösning på 2340 x 1080 pixlar. Dessutom är telefonen utrustad med Super AMOLED-teknologi som ger perfekta färgåtergivning och visningsvinklar.

Trippelkameran med sin huvudsensor på 25 Mpx tar exceptionella bilder som förstärks med bokeh-effekten. Och den ultrabreda sensorn ger dig 123 graders synfält och låter dig fånga hela ögonblicket. Perfekta för att både ta bilder för att dela dem med vänner och familj.

Samsung Galaxy A50 kommer också utrustad med Android 9.0 Pie – den senaste versionen av Googles operativsystem. Ett operativ som tillsammans med Samsungs nya One UI-gränssnitt är utformat för att hjälpa dig att fokusera på det du ska i en stilren upplevelse.

Telefonen har en modern octacore-processor och 4 GB RAM. En kraftfull kombination som garanterar tillräcklig med kraft för alla typer av uppgifter och som håller längre med ett 4000 mAh-batteri. All data lagras på ett 128 GB internminne som kan utökas upp till 512 GB med ett microSD minneskort. Dessutom får du nästa generations inbyggda fingeravtrycksläsare för att garantera att bara du har tillgång till din telefon.

 


 

Köp med 24 månaders företagsabonnemang. 
Kontakta din Ringupbutik nedan för pris. 

 

Beställ din Samsung Galaxy A50 här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår