Hyr eller köp Galaxy A52s 5G

Just nu kan ni hyra Galaxy A52s 5G för endast 164 kr* per månad i 24 månader!

Samsung Galaxy A52s 5G är alltid redo för att göra ditt uppkopplade arbetsliv smartare och roligare.  Galaxy A52s har snabbare uppdateringshastighet på skärmen och ett smartare chip än föregångaren A52. Med ett kraftfullt batteri som håller länge är du alltid redo för nya utmaningar på jobbet. Med snabbladdningsfunktion är du snabbt på banan igen. Den är inte bara snabb och snygg utan också tålig mot vatten och damm (enligt IP67). Den ultraskarpa Infinity-O sAMOLED skärmen får allt att se ut som det är tänkt att se ut. Och med fem kameror fångar du världen som du ser den.

Designad för att synas och smälta in
Det minimala kamerahuset och de rena linjerna, med rundade kanter och hörn, får telefonen att ligga bekvämt i handen. Med fyra spännande och moderna färger – Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet, Awesome Blue är Galaxy A52 5G en telefon som uttrycker din personlighet.

Uppkopplad och avkopplad
Med ett fulladdat 4500 mAh batteri har du kraft nog att tänka på annat än batteriet. Och med 25W snabbladdning (15W laddare medföljer) är du snart redo för nya upplevelser – den laddar batteriet med 50% på 30 minuter.

Byggd för höga hastigheter
Ha möten online, ladda ner filmer, dela innehåll med 5G – snabbare än någonsin och utan lagg eller långa väntetider. Vänj dig vid att få mer gjort på kortare tid.

Stabilt och flexibelt – släpp loss din kreativitet
Galaxy förflyttar gränserna med fem olika kameror. Ta maxade selfies med frontkameran på 32 MP, eller välj någon av de fyra kamerorna på baksidan för att fånga det du ser. Huvudkameran på 64 MP, med optisk bildstabilisator och autofokus, ta ultraskarpa bilder varje gång, även i mörkare omgivning. Locka in betraktaren med makrokameran, som skapar en uppslukande bokeh med mjuk oskärpa men med fullt fokus ner på minsta detalj. Få med mer med ultravidkameran eller lyft fram ditt motiv med djupkameran.

Se det som det är tänkt
sAMOLED fyller skärmen med färg och återger allt som det är tänkt. Infinity-O Display maximerar skärmen på 6.5 tum genom att sträcka sig hela vägen ut till kanterna. Och med blixtsnabb skärmuppdatering på 120 Hz blir hanteringen snabb och naturlig.

Snabbfakta

Skärm   6.5” FHD+ (1080x2400)
Minne  6 GB RAM, 128 GB ROM+ microSD (köps separat)
Batteri 4500 mAh + 25W snabbladdning
Nätverk              5G
Antal SIM-kortplatser                Dual-SIM
Vattentålighet/Stöttålighet  Vattentålig enligt IP67
Färg Svart, vit, lila, mintgrön

 

Rekommenderat pris utan abonnemang: Från 3 995 kr, hyr från 164 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 31 oktober 2021.Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy A52s 5G

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår