Samsung Galaxy A53 5G är här! 

Hyr Galaxy A53 5G från endast 168 kr* per månad i 24 månader!

Med nya Samsung Galaxy A53 5G kan du fota och filma i mörkret med fantastiskt resultat. Mobilen är skön att hålla i och batteriet håller länge. Lite vattenstänk och damm är inga problem och Galaxy A53 5G skyddas av starkt glas. Kommer i Awesome- färgerna Black, White, Peach och Blue. Den här mobilen är som en dröm – bästa följeslagaren i ditt företagarliv.

Skarp och ljusstark skärm 
6,5" FHD+super AMOLED-skärmen återger färg, ljus och kontraster som det är tänkt. Galaxy A53 5G är damm- och vattentålig enligt  IP67-klass 1. Vårt starkaste glas Gorilla Glass 5 ger lugn i sinnet. Det kraftfulla batteriet på 5.000 mAh kan hålla upp till två dagar. Och får omedelbart ny kraft med snabbladdaren.

Snabbare med 5G
Gejma online, se  film och dela klipp utan lagg och långa väntetider. Njut av att få mycket gjort på kort tid med 5G. Fem kameror ger fantastiska förutsättningar att filma och fota, även när det saknas ljus ute.. 

  • OIS högupplöst huvudkamera på 64MP med optisk bildstabilisator och autofokus tar skarpa bilder och ger stadiga videoklipp. Det gäller även i mörkare omgivningar.
  • Makrokameran skapar skön oskärpa och fullt fokus ner i minsta detalj – samtidigt. 
  • Vidvinkelkameran  gör att  du får med mer i bilden. 
  • Djupkameran lyfter fram motivet.
  • Skarp selfiekamera lyfter fram din allra snyggaste sida.

Bjud in fantasin
Skapa ditt personliga porträtt med den bakgrund du önskar. Ge dina vänner ett skratt med Fun Mode eller gör om bildminnen med Re-live your memories. Med surroundljud från Dolby Atmos hör du mer av musiken och känner varje ton. 

Snabbfakta Galaxy A53 5G

Skärm  6.5” FHD+ Super AMOLED, 120Hz Infinity-O Display 
Minne 6GB  RAM, 128GB  ROM & 8GB  RAM,  256GB  ROM+microSD 
Batteri 5 000 mAh Snabbladdning (25W)
Nätverk 5G
Vattentålighet     Vattentålig enligt IP67 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 3 995 kr, hyr från 168 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms..

* Erbjudandet gäller t om den 30 september 2022. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy A53 5G

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår