Samsung
Galaxy A8 Enterprise Edition

Med Fingerprint Unlock skyddas mobilen mot obehörig användning och dataintrång. Och med hjälp av Samsung Pass kan du också använda samma teknik för att logga in på företagskonton utan namn och lösenord. Samsung Galaxy A8 kan dessutom låsas upp med ansiktsigenkänning för att underlättar för anställda som använder skyddshandskar.

Samsung Knox 2.9 skyddar företagets affärskritiska information. Och med App Permission Monitor vet du när appar begär åtkomst till skyddade behörigheter, samt att du kan konfigurera särskilda USB-klasser för alla personalens enheter. Med Samsung Knox Configure och E-FOTA (Enterprise Firmware Over-the-Air) blir det enkelt att uppdatera alla enheter samt att uppdatera firmware utan avbrott i verksamheten.

Samsung Galaxy A8 har en stor 5,6 tum stor Full HD+ Super AMOLED Infinity Display med maximerad skärmyta. Frontkameran på 16 Mpx + 8 Mpx och en huvudkamera på 16 Mpx, ger dig snygga bilder och den avancerade bildprocessorn ger bättre bildskärpa och hög precision.

Samsung Galaxy A8 har 4 GB RAM för optimal prestanda och produktivitet och lagringskapaciteten kan utökas med 512 GB via microSD-kort. Telefonen låter dig använda dubbla SIM-kort så du slipper en extra telefon eller att byta SIM-kort i samband med affärsresor utomlands. Samsung Galaxy A8 är dessutom IP68-klassad för att tåla tuffa miljöer och kan tas med på nästan alla resor. Always On Display (AOD) visar tiden i olika tidszoner med en, vilket är perfekt för företag som har kontor i olika delar av världen. Du kan även visa kalenderposter och väderprognoser utan att behöva väcka skärmen.

Dessutom gör Dual Messenger att du använda separata konton i olika appar och du byter enkelt mellan jobb och fritid utan att behöva logga ut och in.

 


 

Köp med 24 månaders företagsabonnemang. 
Kontakta din Ringupbutik nedan för pris. 

 

Beställ din Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår