Köp eller hyr nya Galaxy Note10!

Just nu kan ni hyra nya Samsung Galaxy Note10 för endast 348 kr* per månad i 24 månader!

Samsung Galaxy Note10 är mer än bara en telefon. Den uppdaterade och otroligt kraftfulla mobilen kan fungera som dator, spelkonsol, anteckningsbok, kamera samt bild- och videoredigeringsverktyg. Den uppdaterade versionen av Samsung Galaxy Note har fått längre batteritid, bättre kameror, en ny variant av den klassiska S-Pen och en ännu större skärmyta vilket gör Samsung Galaxy Note10 till en av Galaxy Note-seriens mest kraftfulla och kreativa telefoner.

Samsung Galaxy Note10 perfekt för dig som önskar en kraftfull telefon utan att den blir för stor och ger dig all den prestanda du behöver för både arbete och underhållning.

Samsung Galaxy Note10 ger dig:

  • 6,3”-skärm i ett kompakt format
  • En professionell trippelkamera
  • Ett kraftfullt 24t+ batteri
  • En infinityskärm med 95% skärmyta
  • En ny S-Pen med rörelsesensorer

Rekommenderat pris utan abonnemang: 8 695 kr, hyr för 348 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 31 December 2019. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren! Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Samsung Galaxy Note10

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

 

Med en helt ny Samsung-processor är telefonen 20 % snabbare än tidigare versioner. Men trots att den har mer kraft så drar den mindre ström. Batteriet på hela 3500 mAh håller också längre, eftersom telefonen registrerar ditt användande och kan spara ström genom att stänga av de funktioner du inte använder. Och med en snabbladdningsfunktion som blivit ännu snabbare, laddar du upp den på nolltid när det behövs. Dessutom kan telefonen kan både dela ström och laddas trådlöst.

Samsung Galaxy Note10 har en selfiekamera på framsidan och trippelkamera på baksidan med en 12 Mpx huvudkamera, ett 12 Mpx teleobjektiv och ett 16 Mpx ultrabrett objektiv. Men vidvinkelkameran fångar du omgivningarna i 123 grader och kan fotografera både storslagna landskap och större grupper i en och samma bild. Telefonen har också bokeh-effekt vid videoinspelning, vilket ger ett grunt skärpedjup som fokuserar på det viktiga i bilden. En ny funktion för Samsung Galaxy Note10 när det gäller insplening är Audio Zoom, som gör det möjligt för mobilens tre mikrofoner att fånga in ljudet på ett tydligare sätt skapa ännu mer närvaro i dina filmer.

Telefonen har en Super AMOLED pekskärm på 6,3” med FHD+-upplösning (2160 x 1080 pixlar) som ger otrolig detaljrikedom samt de bästa färgerna och den djupaste svärtan. Telefonen har 8 GB RAM och ett lagringsutrymme på 256 GB som kan utökas med micro SD-kort. Samsung Galaxy Note10 kommer med Android 9.0 Pie, förstärkt av Samsung One UI. Telefonen har stöd för dubbla SIM-kort och har fått en IP68-klassning och du låser enkelt upp telefonen med ultraljudsfingeravtrycksläsare som fungerar även om fingrarna är smutsiga eller blöta.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår