Samsung Galaxy S10 Lite

Just nu med ett extra bra erbjudande – hyr eller köp Samsung Galaxy S10 Lite från 164 kr* i månaden i 24 månader.

Filma och fota som ett proffs
En perfekt jobbmobil med kraftfullt batteri, snabbladdningsfunktion och en kamera i toppklass. Den har plats för dubbla SIM-kort så att du kan använda mobilen med både ditt privat och företagets SIM-kort samtidigt. Med multi-kameran kan du ta bilder och filma som ett proffs. Super Steady-mode funktionen ger dig följsamma och skarpa filmer utan skakningar.

Batteri med kraft för två dagar
S10 Lite's 4 500 mAh batteri är inte bara kraftfullt, det är också intelligent. Baserat på dina användningsvanor minskar den energiåtgången genom att stänga oanvända appar. Helt plötsligt har du nu möjligheten att gå runt både idag och imorgon utan att behöva oroa dig över hur mycket batteri du har kvar. Med supersnabb laddning nyttjar din S10 Lite varje minut av laddningstiden. En snabb laddning på 30 minuter medan du äter frukost eller tar en eftermiddagsfika räcker för att ta dig genom dagen.

Gör fler saker samtidigt med en kraftfull processor
S10 Lite kombinerar en snabb processor med generös minneskapacitet för att ge dig en stabil och bra upplevelse när du vill göra fler saker samtidigt. S10 Lite har 8GB RAM, såväl som 128GB internminneskapacitet som kan utökas till 1TB med microSD kort för lagring i laptop-klass.

Filma och fota stadigt och med skärpa, även i dåliga ljusförhållanden
Snygg, bekväm att hålla i och med stor infinityskärm är Galaxy S10 Lite en premiummobil för många. Framförallt beror det på multikameran som gör dig till proffs på att skapa bra filmer och bilder. Super Steady OIS låter dig addera stabilitet och UHD kvalitet till dina filmer i dåliga ljusförhållanden. För de mest fartfyllda sekvenserna, byt till Super Steady Mode för att fånga ögonblicken i alla förhållanden.

Snabbfakta
- Skärmstorlek: 6.7 tum
- Internminneskapacitet: 128 GB
- RAM-minne: 8 GB
- Bildskärmsupplösning: 2400 x 1080 pixels
- Dual-SIM
- Vattenskyddad
- Färger: Svart. vit och blå

Rekommenderat pris utan abonnemang: 3 995 kr, hyr från 164 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 30:e november 2020. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Samsung Galaxy S10 Lite

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår