Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 ger dig en banbrytande infinityskärm, fingeravtrycksläsare via ultraljud i skärmen och bättre både kamera och prestanda. Med Samsung Galaxy S10 kan du verkligen känna kraften i allt du gör, och dela med dig av den till dina vänner. 


Infinityskärmen ger dig biokänsla och anpassar sig efter dina ljusförhållanden. Och eftersom selfiekameran är integrerad, lämnas i stort sett hela skärmen till dina upplevelser.

 

Med trippelkameran tar du otroliga bilder med en vidvinkel på upp till 123 grader, 2x optisk zoom och dubbla bländare som efterliknar det mänskliga ögat. Du kan ta bilder även i riktigt svagt ljus samt förändra och leka med skärpedjupet. Dual Pixel-tekniken ger snabbare fokusering och den smarta bildbehandlingen gör det ännu enklare att ta imponerande bilder.

 

Telefonen filmar med en kombination av intelligent mjukvarustabilisering och optisk bildstabilisering, vilket ger samma effekt som actionkameror. Och tack vara HDR10+ teknologin får du en mer dynamisk färgåtergivning.

 

Samsung Galaxy S10 är tunnare och lättare än sina föregångare trots att den har mer både batterikapacitet och kraft. Dessutom lär sig mobilen hur du använder den och kan spara ström genom att stänga av funktioner du inte använder.

 

Samsung Galaxy 10 har trådlös laddning både av mobilen och mellan enheter. Telefonen kan ladda det mesta med stöd för trådlös laddning, som dina vänners mobiler, dina hörlurar eller din smartklocka.

 

Med Samsung Pay kan du betala enkelt och säkert och Samsung Care+ skyddar dig vid olyckor. Telefonen levereras med laddare, hörlurar, skärmskydd och både MicroUSB- och USB-adapter.

 


 

Rek.pris utan abonnemang: 7995 kr exkl. moms

Köp med 24 månaders företagsabonnemang. 
Kontakta din Ringupbutik nedan för pris. 

 

Beställ din Samsung Galaxy S10 här!

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår