Galaxy S10 Enterprise Edition

Just nu kan ni hyra Galaxy S10 Enterprise Edition från endast 196 kr* per månad i 24 månader

Samsung Galaxy S10 Enterprise Edition är en mobil som är framtagen just för företag. Samsung Enterprise Edition gör det enklare att hantera företagets mobiler och gör det möjligt att använda dem på ett mer produktivt och effektivt sätt.

Mobilerna har fler administrationsmöjligheter än vad som är standard för mobiler som sälj till privatpersoner. Dessutom är det enklare att både konfigurera och administrera företagets mobiler. Det skapar helt enkelt mer tid för jobb.

Se mer, var du än är

Oavsett var du är, på resa eller på jobb, inne eller ute, vill du kunna titta på bilder eller filmer, se presentationer för möten och ha koll på dina sociala flöden. Här är en skärm som ger dig biokänsla. Som automatiskt anpassar sig till ljusförhållandena runt omkring dig. Och, eftersom selfiekameran bara behöver ett mycket litet yta täcker skärmen i stort sett hela mobilen.

Jobbet och privat i en och samma telefon

Genom att använda dig av dual sim så slipper du ha två olika fysiska mobiler, en för jobb och en för privat.

Dual sim och dubbla simkort är samma sak. Det betyder att du kan använda två simkort från två olika abonnemang i samma mobil. 

Kamera som tar bilder och filmar i proffsklass

Med trippelkameran tar du otroliga bilder med en vidvinkel på upp till 123 grader, 2x optisk zoom och dubbla bländare som efterliknar det mänskliga ögat. Du kan ta bilder i riktigt svagt ljus samt förändra och leka med skärpedjupet. Dual Pixel-tekniken ger snabbare fokusering och den smarta bildbehandlingen gör det ännu enklare att ta imponerande bilder.  Glöm skakiga filmer tack vare intelligent mjukvarustabilisering och optisk bildstabilisering, vilket ger samma effekt som actionkameror. 

Tunnare trots kraftfullare batteri

Samsung Galaxy S10 är tunnare och lättare än sina föregångare trots att den har mer både batterikapacitet och kraft. Dessutom lär sig mobilen hur du använder den och kan spara ström genom att stänga av funktioner du inte använder.

Superkraften att dela kraft

Du kan dela trådlös laddning inte bara av själva mobilen utan också mellan enheter.

Galaxy S10 kan ladda de flesta enheter som laddas trådlöst, din kollegas mobil eller dina hörlurar eller smartklocka. Även när du pratar i mobilen.

Snabbfakta 

Skärmstorlek  6.1 "
Internminneskapacitet  128 GB
RAM-minne   8 GB
Bildskärmsupplösning    3040 x 1440 pixlar
Operativsystem Android 9.0 Pie
Antal SIM-kortplatser     Dual-SIM
Vattentålighet/Stöttålighet      Vattentålig enligt IP68
Färg   Svart

 

Rekommenderat pris utan abonnemang:  4 795 kr, hyr från 196 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms..

* Erbjudandet gäller t om den 31:a mars 2021. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren! 

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy S10 Enterprise Edition

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår