Köp eller hyr Galaxy S10e!

Just nu kan ni hyra Samsung Galaxy S10e för endast 225 kr* per månad i 24 månader!

Samsung Galaxy S10e ger dig en stor superAMOLED-skärm, generöst med lagringsutrymme och en proffsig dubbelkamera. Förutom trådlös laddning har Galaxy S10e även trådlös strömdelning till andra enheter. Du får Samsung Pay för smidig betalning och som alltid när det kommer till Samsung Galaxy så är telefonen vattentät enligt IP68-standard.

Telefonen har en 5,8" skärm och använder ett 19:9 format. Den skarpa SuperAMOLED-skärmen ger dig full HD+-upplösning (1080 x 2280 pixlar) med platta kanter och smala ramar. Och tack vare att Samsung valt att integrera front-kameran i skärmen utan notch blir helhetsintrycket snyggt och stilrent. 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 5 595 kr, hyr för 225 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 29 Februari 2020. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren! Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om hyra av Samsung Galaxy S10e

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

 

Frontkameran är en 10 megapixels dual pixel-sensor med ƒ/1.9 bländare och autofokus. På baksidan har telefonen dubbla kameror för att ge dig ännu bättre bilder, där den primära sensorn på 12 megapixel har variabel bländare som anpassar sig på samma sätt som ögat. Den extra sensorn istället en 16 megapixels ultravidvinkellins som gör att du fångar mera av ditt motiv med hela 123° vidvinkel. Och med den större bländaren på ƒ/1.5 så går det precis lika bra att fotografera även efter att solen har gått ner. Dubbelkameran klarar av att filma i 4K (2160p) med upp till 60 fps vilket ger dig högupplösta och skarpa videos, även vid snabba händelseförlopp. Dessutom får du en mer dynamisk färgåtergivning tack vare HDR10+-teknologi.

Telefonen levereras med en åttakärnig Exynos 9820-processor och 6 GB RAM-minne och det generösa inbyggda lagringsutrymmet på 128 GB går att utöka med microSD-kort. Eller så väljer du att ha ett extra sim-kort där så att du kan ha två telefonnummer i samma telefon för att skilja på jobb och privat.

Samsung Galaxy S10e är tunnare och lättare än sina föregångare men har större batterikapacitet. Intelligent mjukvara ser också till att spara ström genom att stänga av funktioner du inte använder så att varje laddning räcker ännu längre. Telefoner har stöd för snabbladdning via USB-C och trådlös delning av ström till andra enheter via WPC Qi.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår