Köp eller hyr Galaxy S10e!

Just nu kan ni hyra nya Samsung Galaxy S10e för endast 228 kr* per månad i 24 månader!

Samsung Galaxy S10 är den nya generationens mobiltelefon. För den nya generationen användare. Här finns en banbrytande infinityskärm, fingeravtrycksläsare i skärmen och ytterligare tekniska innovationer för att förbättra både kamera och prestanda. Dessutom kan du dela med dig av din av kraften Samsung Galaxy S10e för att ladda andra enheter.

Samsung Galaxy S10e ger dig:

• Skärm med biokänsla
• Trådlös batteridelning
• Kamera i proffsklass
• Intelligent batteri för 24h bruk

Rekommenderat pris utan abonnemang: 5 695 kr, hyr för 228 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 31 December 2019. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren! Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om hyra av Samsung Galaxy S10e

     
     
     
     
     

 

Varför är det bättre att hyra sina mobiler?

Det finns flera fördelar med att hyra istället för att köpa loss sina telefoner. Funktionshyra innebär nämligen att ni alltid har tillgång till den senaste tekniken samt får både service och alla uppdateringar på köpet. Dessutom slipper ni investera i teknik som snabbt blir gammal och kan välja att uppdatera i takt med att nya modeller släpps.

Miljömedvetenheten ökar!
Eftersom alla era fungerande mobiltelefoner kommer att återanvändas. Dessutom ser vi alltid till att de som ej fungerar mals ner och går till återvinning. Livscykelhantering flyttas alltså från IT till Miljöansvarig.

Säkerhet blir allt viktigare!
Ni minimerar risken att er information hamnar i fel händer. Vid återlämning av den hyrda utrusningen så säkerställs en fullständig radering med hjälp av Blancco, en världsledande programvara för säker dataradering som används av både försvarsorganisationer och säkerhetstjänster världen över.

Tydlig återrapportering!
Ni får tillgång till rapporter som redovisar vad som skett med just era mobiler. Rapporten kan nyttjas för att påvisa att ni hanterat er uttjänta utrustning på ett säkert och miljövänligt sätt!

Valfrihet på operatörstjänster!
Alla mobila företagsabonnemang helt skilda från själva telefonen. Det gör att ert företag alltid kan välja den mest förmånliga operatören och abonnemangsformen om man också vill uppdatera sina abonnemang.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår