Köp eller hyr Galaxy S10e

Just nu kan ni hyra Samsung Galaxy S10e för endast 213 kr* per månad i 24 månader!

Telefonen som har allt

Samsung Galaxy S10e är mobilen för dig som vill ha bra skärm, flera kameror och säkerhet. Samsung Galaxy S10e har en infinityskärm, fingeravtrycksläsare för ökad säkerhet och en dubbelkamera. 

Mobilens kameror är så nära en proffskamera du kan komma. Bilderna optimeras dessutom alltid med hjälp av AI. Telefonen har flera olika linser som erbjuder både vidvinkel och zoom-möjligheter. Du kan också fotografera i mörkare miljöer då Dual Aperture-processorn hjälper till att ta skarpa bilder även i de förhållandena. Selfiekameran på framsidan är på 10MP vilket garanterar snygga bilder. Du kan även filma i 4K UHD-format.

Skärmen är 5,8´´ FHD+ Super AMOLED-display, vilket innebär att du får bättre bildkvalité och färgkontraster. Skärmen ger en biokänsla, vilket gör att mobilen passar perfekt till dig som gillar att streama video, spela eller delta i videokonferenser. Telefonen har en fingeravtrycksavläsare på sidan vilket innebär att du låser upp din telefon snabbare än tidigare samtidigt som det är säkrare.

Batteriet kommer också räcka längre än tidigare. Detta då telefonen lär sig vilka appar du använder och sparar ström genom att stänga av funktioner du inte använder. Vill du kan du även trådlöst dela med dig av batterikraften i din mobil. 

Nyckelfunktioner:

  • 5,8´´ FHD+ SuperAMOLED skärm
  • Dubbelkamera; vidvinkel och 10X digital zoom
  • Filma i 4k-format
  • Fingertrycksavläsare
  • Trådlös batteridelning
  • 6 GB ramminne och plats för minneskort
  • Tålig mot damm och vatten

 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 5 195 kr, hyr från 213 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den  30:e juni 2020. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren! 

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om hyra av Galaxy S10e

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår