SAMSUNG GALAXY S9

Samsung Galaxy S9 ger dig mer. Den 5,8-tum stora infinity-skärm som sträcker sig över hela telefonens framsida ger ett karaktäristiskt utseende samtidigt som den uppdaterade HD-skärmen bjuder på knivskarpa bilder, större kontraster och fantastiska färger.

Samsung Galaxy S9 kommer också med en uppgraderad processor som klarar multi-tasking och att köra flera appar samtidigt utan att tappa i prestanda. Telefonen har det senaste operativsystemet från Android och stödjer självklart dubbla SIM-kort – om du vill ha olika nummer privat och i jobbet.

Utöver detta så har telefonen en förbättrad kamera med inbyggd översättningsfunktion. På framsidan tar du snygga selfies med 8 mpx och på baksidan har du en 12 mpx kamera som ger skarpa bilder både dag och natt. Dessutom kan du filma slow motion i hela 960 bilder per sekund. 

Samsung Galaxy S9 har uppdaterats med stereohögtalare som kalibrerats av AKG och de inkluderade hörlurarna kommer från samma märke. Den har fingeravtrycksläsare, irisscanner och ansiktsigenkänning. Telefonen är helt dammtät och tål att vara på 1,5 meters djup i upp till 30 minuter.

 

    • Fram till och med 4/11 och så långt lagret räcker ingår Samsung IconX headset vid köp av Samsung Galaxy S9

 

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 60 GB surf i 24 månader med 649 kr i månadskostnad under bindningstiden, Mobilen ingår i abonnemanget. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 5.995 kr exkl. moms

Telenor

Pris 0 kr

Med TELENOR FÖRETAG 50 GB i 24 månader med 649 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 5.995 kr exkl. moms

Beställ din Samsung Galaxy S9 här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår