Hyr eller köp Galaxy XCover Pro Enterprise Edition

Funkar med Microsoft Teams – dessutom är den tålig, smidig och lätt att använda

Galaxy XCover Pro har en bekväm och funktionell design med härlig och generös Infinity-O skärm. Mobilen är certifierad för att tåla tuffa omständigheter och är därför perfekt för dig som är aktiv i skog och mark eller sysslar med utmanande sporter. Galaxy XCover Prov kan hanteras både med tunna handskar och blöta fingrar med skärmfunktionen Glove Touch. Det kraftfulla batteriet är utbytbart så att du utan avbrott kan vara aktiv långa dagar.

Dessutom har Samsung Galaxy XCover Pro både IP68-klassning och certifieringen US Military Standard MIL-STD 810G, vilket innebär en ännu högre tålighet för väder, vind, temperatur, fukt och damm.

Telefonen har en snabb processor, en uppdaterad kamera, ett starkt batteri och ordentligt tilltagen minneskapacitet. 

För att göra mobilen mer lättanvänd finns fysiska knappar för meny, hem och tillbaka. Dessutom kan du skapa egna genvägar till de appar och funktioner du använder oftast via de programmerbara knapparna.

Enterprise Edition:

  • XCover Pro ingår i Samsung Enterprise Edition, ett koncept som förenklar hanteringen av företagets mobiler, vilket innebär:
  • Regelbundna säkerhetsuppdateringar i fyra år, vilket är längre än vad som är standard för mobiler som säljs till privatpersoner.
  • Samsung Enterprise Edition mobiler finns tillgängliga i minst två år. Därför har du alltid tillgång till de enheter du valt ut och kan beställa fler om företaget expanderar.
  • Med E-FOTA on MDM går det snabbt och enkelt att installera mjukvara på alla registrerade mobila enheter.
  • Knox Configure gör det enklare att både konfigurera och administrera företagets mobiler.

 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 4 395 kr, hyr från 176 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 31:e december 2020. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Galaxy XCover Pro Enterprise Edition

Kontakta mig om Samsung Galaxy XCover Pro Enterprise Edition

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår