Beställ Sony Xperia 1

Med Sonys Xperia 1 får du Sonys mest avancerade skärmteknologi med 21:9 CinemaWide™ och 4K HDR OLED-display. Dessutom får du ett egenutvecklat kamerasystem av proffskvalitet med tre olika linser, optisk zoom och Eye AF. Avancerad teknik i en snygg, ergonomisk och tålig telefon.

Sony Xperia 1 levereras med 4K OLED-skärm för en oslagbar biokänsla i en smartphone med 6,5-tums 21:9 CinemaWide™ HDR-display. Dessutom har telefonen ett ”Creator Mode” som är utvecklat av professionella bildingenjörer och drivs av CineAlta som använder branschledande teknologi för att du ska kunna se filmer och tv-serier med perfekt färgåtergivning. Och för dig som gillar att spela på mobilen gör spelförbättraren att du får en lika uppgraderad gamingupplevelse.

Kamerasystemet i Sony Xperia 1 har tre ljusstarka linser och är utvecklat av Sonys egna kameraexperter. Telefonen bjuder på 2x optisk zoom, 16 mm vidvinkel och en 26 mm respektive 52 mm lins som ger dig de bästa förutsättningarna för att ta oslagbara bilder. Dessutom ger autofokus med Eye AF precisionsskärpa vid både stilrena porträtt och snabbare fotografering. Sony Xperia 1 gör det också möjligt att spela in filmer i 4K HDR med levande färger och krispig kontrast, även vid svagare belysning.

Telefonens design och den långsmala skärmen är skapad för bättre multitasking och för mindre scrollande. Den ger dig också tillräckligt med utrymme för att köra två appar samtidigt och möjlighet att jobba med en split screen när det behövs. Sony Xperia 1 är tillverkad i hållbart Corning® Gorilla® Glass 6 och vattentålig enligt standarden IP65/68*.

 


 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 7595 kr exkl. moms

Köp med 24 månaders företagsabonnemang. 
Kontakta din Ringupbutik nedan för pris. 

 

Beställ din Sony Xperia 1 här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår