Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 har en 21:9 skärm som gör din multitasking enklare och tittarupplevelsen fantastisk genom att låta dig njuta av filmer och serier i rätt format. Tillsammans med det uppdaterade och högkvalitativa ljudet så erbjuder Sony Xperia 10 underhållning av högsta kvalitet.

 

Med den 6 tum stora 21:9 Wide-skärmen kan du dessutom enkelt använda två appar samtidigt och du slipper att scrolla i onödan. Trots det stora skärmformatet så bidrar den smarta designen till att telefonen vilar skönt i handen och bjuder in till användande.

 

Mobilen har dubbla kameror, med 13 respektive 5 Mpx, som filmar och fotar i samma format som riktiga biofilmer, samtidigt som Bokeh-effekten ger dina foton ett exceptionellt djup.

 

Det stora batteriet gör att telefonen klarar alla typer av användande under en längre tid, trots att den drivs av den kraftfulla processorn Qualcomm® Snapdragon™6303 som enkelt hanterar appar, filmer, spel och musik. Dessutom gör det tåliga Gorilla® Glass att du kan ta med dig telefonen på de flesta äventyr.

 

Sony Xperia 10 ger dig allt du behöver i en snygg design som passar perfekt i handen.

 


 

Rek.pris utan abonnemang: 2795 kr exkl. moms

Köp med 24 månaders företagsabonnemang. 
Kontakta din Ringupbutik nedan för pris.

 

Beställ din Sony Xperia 10 här!

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår