Hyr eller köp Sony Xperia 5 II

Just nu kan ni hyra Sony Xperia 5 II för endast 295 kr* per månad i 24 månader!

Teknik från Alpha-kameror - för knivskarpa resultat.

Xperia 5 II lånar teknik från professionella Alpha-kameror och ger dig ögon-AF i realtid för människor och djur, upp till 20 fps  AF / AE-burst och mer. Trippelkameran är ihopkopplad med ZEISS-optik kalibrerad speciellt för Xperia 5 II.

Lev spelet. Äg ledartavlan.
Denna Sony-telefon har en uppslukande 21: 9-skärm - och med spelförstärkare, ultrasnabb prestanda, en 120Hz uppdateringsfrekvens och en 240Hz pekskanningshastighet är fördelen helt din.

21: 9 CinemaWide ™ skärmupplevelse i din handflata.
Mobilen har en 6.1 ”FHD + HDR OLED-skärm som med sitt filmformat och stora betraktningsområde gör att du kan tappa dig själv helt, precis som filmskaparen avsåg. Tack vare 120Hz uppdateringsfrekvens erbjuder OLED-skärmen smidig rullning och bildövergångar.

Kompakt men med kompromisslös högprestanda och pålitligt 4000 mAh batteri.
Xperia 5 II låter dig fånga, spela, titta på, lyssna och multitaska som aldrig förr - och allt beror på Qualcomm® Snapdragon ™ 865 5G mobilplattform. De kombinerar otroliga 5G-hastigheter med flera gigabit med en CPU och GPU som är 25% snabbare än på den tidigare modellen. Gör dig beredd och låt dig bli förbluffad av tekniken.

Rekommenderat pris utan abonnemang: 7 195 kr, hyr från 295 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms.

* Erbjudandet gäller t om den 31:e december 2020. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

iPhone 12

Kontakta mig om Sony Xperia 5 II

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår