Förbeställ och få lurar på köpet!

Förbeställ Xperia 5 IV till och med den 2:a oktober  och få Sony LinkBuds  S, värde 1440 kr, på köpet. 

Med kreativitet i centrum är Xperia 5 IV premiumtelefonen som låter dig som företagare uppleva och skapa innehåll – i en kompakt design. Xperia 5 IV är utrustad med tre stycken kameror och är den första telefonen i 5-serien som har ögon-autofokus och objektspårning i realtid på samtliga objektiv. Batteriet på 5000 mAh räcker länge och få det laddat snabbt –  50% laddning på bara 30 minuter. Sony sticker ut med att erbjuda en analog 3,5mm-utgång för anslutning av hörlurar.

Fånga ögonblick precis som ett proffs
Med Sonys banbrytande teknik från de senaste prisbelönta fullformatskamerorna gör Xperia 5 IV det enkelt att ta foton och videor av exceptionell kvalitet och aldrig missa ett spännande ögonblick i vardagen som på jobbet. Oavsett om du fotograferar en person eller ett djur, upptäcker Eye AF motivets öga och behåller fokus på det när motivet rör sig. Du kan också dramatisera ögonblick på jobbet genom att fotografera i 4K HDR 120 fps, välj bildhastighetsinställningar för att spela in slow motion-klipp upp till 5x. Den nya främre kameran har en större sensor och en större pixelhöjd än den tidigare modellen, vilket garanterar ännu bättre selfies i svagt ljus och låter dig spela in videoselfies i 4K HDR.

Anpassad efter din behov på jobbet
Xperia 5 IV kombinerar kraftfull, pålitlig prestanda med en rad praktiska funktioner för att förbättra ditt jobbande. Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform 1 levererar banbrytande prestanda och innovation inom AI, spel och anslutningsmöjligheter för premiumupplevelserna på jobbet.

Klarar tuffa utmaningar
För att ge dig mer kreativ frihet är Xperia 5 IV IP65/68 vatten- och dammtålig.

Tuff nog för alla situationer med Corning® Gorilla® Glass Victus® på fram- och baksidan.

Med ett stort 5 000 mAh batteri packat i en kompakt och lätt design kombinerar Xperia 5 IV långvarig kraft med bärbarhet – så att du kan fortsätta skapa. Och om du behöver en boost kan du snabbt ladda upp till 50 % på bara 30 minuter.

Be creative. Go compact.  Upplev Xperia 5 IV som passar perfekt i handen, med all prestanda du behöver för kreativitet.

Skärm

6,1 “, FHD+ HDR OLED (2520 x 1080 px)
Minne 8 GB RAM, 128 GB ROM + externt minne upp till  1 TB
Batteri 5000 mAh
Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser     Dual SIM (nanoSIM + eSIM)
Vattentålighet Vattentålig (IPX5/IPX8)[FN_35], Dammtät (IP6X)
Färg Phantom Black, Graygreen, Beige

 

Hur får jag mina hörlurar!

Rekommenderat pris utan abonnemang: 7 995 kr. Alla priser är exkl moms.

Kontakta mig om Sony Xperia 5 IV

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår