Kompakt och snabbare än snabb 
Sony Xperia 5 lll

Just nu kan ni hyra nya Sony Xperia 5 III för endast 335 kr* per månad i 24 månader och få Sony WH-1000XM3 brusreducerande hörlurar, värde 1895 kr på köpet.

Xperia 5 III är kompakt men samtidigt kraftfull. Den kombinerar sina föregångares enastående autofokushastighet med ny optik så att du kan ta skarpa bilder även när objektet rör på sig. Oavsett om det handlar om bilder eller videomöten är det här en smartphone som överträffar alla dina förväntningar. Xperia 5 III har en oslagbar kraft och prestanda och passar lika bra i handen som i fickan.

Gott om kraft som får plats i handen
Xperia 5 lll har 5G-hastighet, kraftfull prestanda, imponerande batteritid och Sonys senaste kamera-, display-, ljud- och spelteknik i en kompakt design som gör den lätt att använda med bara en hand. Med ett slitstarkt Corning® Gorilla® Glass 6 är nya Sony Xperia 5 III skapad för att klara alla situationer på jobbet.

Ett batteri som räcker
Med ett kraftfullt 4,500 mAh-batteri, ger Xperia 5 III dig all den batteritid du behöver för att du ska kunna jobba hela dagen.

Kamera framtagen av riktiga proffs
Xperia 5 III har utvecklats i samarbete med ingenjörerna bakom de senaste kamerorna i Alpha 9-serien som är kända för sin branschledande autofokusteknik.  Professionella fotografer har hjälpt till att finjustera tekniken för att skapa det ultimata resultatet och fotograferingsupplevelsen. Kamerorna har en snabb autofokus teknik och objektspårning som gör att du får skarpt fokus också när objekten rör på sig.

Snabbfakta

Skärm 6,1”, 21:9 FHD+ HDR OLED
Minne 8 GB RAM, 128 GB ROM + microSD (köps separat)
Batteri 4500 mAh + snabbladdning (säljs separat)
Antal SIM-kortplatser              Dual SIM
Vattentålighet/stöttålighet Vattentålig enligt IP65/68, Gorilla Glass 6
Färg Svart, grön

 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 7 995 kr, hyr från 335 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms..

* Erbjudandet gäller t om den 31 oktober 2021. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!


Läs mer om hyra här!


Så får du dina hörlurar 

Dual SIM

Kontakta mig om Sony Xperia 5 III

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår