Sony Xperia XA2

Designen skapar en sömlös finish som ser lika bra ut som det känns. Med sin 23 Megapixelkamera fångar du detaljer som du aldrig har sett förut tack vare en kombination av Sonys bästa kameratekniker. Den främre kameran har ett vidvinkelobjektiv på hela 120° för att du ska få plats med alla dina vänner i en selfie. Inspelning i 4K och SteadyShot™, Filma i slow-motion, 120 bildrutor per sekund, Få längre batteritid tack vare en kombination av våra tekniker Smart Stamina, Qnovo Adaptiv laddning och Battery Care.

 

DU VET VÄL OM...

...att du kan förlänga ditt obundna abonnemang och köpa mobilen till ett reducerat pris! Självklart får du behålla ditt mobilnummer.

Telia

Pris 0 kr

Med TELIA JOBBMOBIL MULTI med 30 GB surf i 24 månader med 619 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 2.795 kr exkl. moms

Telenor

Pris 0 kr

Med TELENOR AFFÄRSPAKETET 30 GB i 24 månader med 501 kr i månadskostnad under bindningstiden. Alla priser är exkl. moms.

Pris utan abonnemang 2.795 kr exkl. moms

     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår