Upptäck nya Xperia 10 III

Just nu kan du hyra nya Sony Xperia 10 III för endast 150 kr* per månad i 24 månader!

Upplev friheten med 5G-hastighet, kraftfull prestanda, och lång batteritid - allt i en exklusiv smartphone som passar perfekt i handen. En snabb 5G-anslutning öppnar upp möjligheter för dig som företagare, att snabbt kunna ladda ner stora filer på språng eller köra videomöte i HD.

Batteriet på 4500 mAh räcker länge och med möjlighet till snabbladdning är den optimal för dig jobbar ute på fältet.  OLED-skärmen är skapad av Sonys TV-expertis för den ultimata skärmupplevelsen, på jobbet som hemma. Skärmen är av Gorilla Glass 6 som gör den extra tålig mot fall mot hårda ytor.

Med ett trippelobjektiv kan kameran fånga alla möjliga tänkbara motiv – allt från vidsträckta landskap till uttrycksfulla porträtt. Perfekt för dig som behöver ta sjysta bilder i tjänst. Xperia 10 III har dubbla SIM-korthållare så du kan ha två SIM-kort med olika abonnemang i en och samma mobil. Smidigt.

Snabbfakta

Skärm 6,0”, 21:9 FHD+ HDR OLED
Minne 6 GB RAM, 128 GB ROM + microSD (köps separat)
Batteri  4500 mAh + 30W snabbladdning (säljs separat)
Nätverk   5G
Antal SIM-kortplatser   Dual SIM
Vattentålighet/Stöttålighet      Vattentålig enligt IP65/68, Gorilla Glass 6
Färg Svart, blå och vit

 

Rekommenderat pris utan abonnemang: 3 595 kr, hyr från 150 kr*/mån i 24 mån. Alla priser är exkl moms..

* Erbjudandet gäller t om den 31:a augusti 2021. Förutsätter sedvanlig kreditprövning. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Sony Xperia 10 III

     
     
     
     
     

Kontrollfråga *

+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår