Account Manager Alingsås

Om tjänsten

Vi söker

Ringup/LCI är ett snabbt växande företag där vi hjälper våra kunder att effektivisera samt förbättra sina kommunikations & it-lösningar. Vi står för långsiktiga relationer med våra kunder och sätter alltid kundens behov i fokus. Ringup/LCI tillhandahåller digitala kommunikationslösningar för företag. Vi arbetar även med it-tjänster och hårdvara som är förknippade till dessa områden.

I rollen som säljare förväntas det att du dagligen med telefon & dator som arbetsredskap bearbetar nya som befintliga prospekt. Till en början består arbetsdagen till största del av att boka in möte med potentiella kunder, för att sedan åka ut och träffa kund på plats för en grundlig behovsanalys. Du ska dagligen sträva efter uppsatta mål för att hela tiden ta nästa steg i din och företagets framtidsvision.

  • Är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt och du gillar högt tempo, arbeta mot tydliga mål samt att jobba som ett team.
  • Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska
  • Motiveras av personlig utveckling och resultat
  • Är målmedveten och tävlingsinriktad

Det här kan vi erbjuda dig

Ringup/LCI erbjuder:

  • Grundlön + en attraktiv provisionsmodell
  • En arbetsplats med målmedvetna kollegor och ledare
  • Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner
  • Arbetsverktyg i form av dator och mobiltelefon

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Alingsås
Placering: På plats
Lön: Fast + rörlig

Vill du veta mer?

Robin Söder, kontorschef
Robin@lci.nu

Ansök:

Välkommen med din ansökan till oss senast 30/6 2022!

Om Ringup

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är vi ca 50 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår