Företagssäljare, Vetlanda

Om tjänsten

Vi behöver komplettera vårt team med en säljare inom företagskommunikation. Du arbetar självständigt med försäljning och avtalsskrivning av våra produkter & tjänster inom telefonväxlar, hårdvara, abonnemang, mobilförstärkning mm. Våra kunder finns i hela landet med centrum i sydöstra Sverige och är allt från enmansföretaget till större koncerner och organisationer.

Bearbetning och kundvård sker via telefon, mail, event, och fysiska besök.

Vi söker

Vi söker dig som kan arbeta självständigt med stort ansvarstagande för hela säljprocessen, inkl eftermarknad.  Du kommer arbeta nära dina kollegor och trots att egenansvaret är stort är det viktigt att man är lagspelare och samarbetar med resten av teamet när så behövs.

Att vara seriös, förtroendeingivande och relationsskapande, för både kunder, leverantörer och kollegor är viktigt för oss. Vi arbetar med långa kundrelationer så att hålla en hög servicenivå mot våra kunder och alltid sätta deras behov i centrum ska vara naturligt för dig.

Du ska ha ett sinne för affärer, vilja ta kontakt med nya kunder, tycka om att närvara vid diverse nätverksträffar, ha ett brinnande engagemang och rätt inställning för jobbet.

Det här kan vi erbjuda dig

Ringup/Meny Telecom är ett välkänt företag som varit i branschen i över 30 år. Dina kollegor har alla lång erfarenhet av företaget och Ringup kedjan. Vi finns representerade med säljkontor i Växjö, Vetlanda och Åseda och erbjuder produkter & tjänster inom Telefoni, Mobilförstärkning, Komradio, Alkolås, Körjournaler, Miljöradio mm. Vi arbetar i en spännande bransch där utvecklingen av produkter och tjänster går fort, där man oftast blir först med att få prova ny teknik. Vi erbjuder flexibelt arbetssätt med bra förutsättningar för att lyckas.

Anställningsform: Tillsvidareanställning heltid
Placeringsort: Vetlanda
Placering: främst säljkontor
Lön: Individuell lönesättning

Vill du veta mer?

Johnny Ericsson, VD
0470-701907
Johnny.ericsson@menytelecom.se

Ansök:

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 Augusti 2022

Om Ringup

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är vi ca 50 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår