Vi söker 2 drivna mötesbokare till Bangkok som älskar långa sovmorgnar!

För rätt kandidater finns nu möjligheten att arbeta och leva i Bangkok och jobba med att prata i telefon!

Om tjänsten

I rollen som mötesbokare kommer du se till att våra säljare kommer ut på nya kundmöten vilket kommer krävas struktur och planering så att säljarnas dagar blir så effektiva som möjligt. Under samtalets gång kommer du kontrollera kundens förutsättningar och säkerställa så det blir ett givande möte för båda parter! Du ska erbjuda kunderna att träffa Ringup/Com7 för en kostnadsfri genomgång av en anpassad helhetslösning inom kommunikation. Ringup/Com7 erbjuder moderna IT och kommunikationslösningar både till små och stora företag primärt i Väst Sverige och Stockholm. Med vår breda tjänst och produktportfölj är vår styrka att alltid kunna leverera den bästa lösningen för våra kunder. Vårt huvudsortiment är operatörstjänster, mobila tjänster och molnväxlar samt svarsservice och egna IT-tjänster. Com7 är medlemmar i RingUp kedjan. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Bangkok.

Vi söker dig

som gärna har några års dokumenterad erfarenhet från mötesbokning eller företagsförsäljning, helst inom telekom eller IT & Copyprint. Du är fylld med energi och sprider positivitet och glädje runt omkring dig även i telefonen! Du har en vilja att prestera och är driven för att nå målen! Du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Du ska älska att prata i telefon och skapa nya kontakter. Du bör också erfarenhet att arbeta med e-post och kalenderinbjudningar.

Vi erbjuder dig

att jobba och leva i en av världens häftigaste städer BANGKOK med ett roligt och utvecklande arbete i en härlig miljö! Du kommer jobba med svenska kollegor som har ett brinnande intresse för försäljning! Arbetstiden följer den svenska 8-17 vilket innebär att du börjar dagarna kl. 14:00.

Vi tillämpar individuell lönesättning där lönen består av en fast och en rörlig del. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med placering på vårt grymma kontor med utsikt över hela Bangkok, Thailand !

Skicka din ansökan idag till mathias@com7.se 0317249203

Ansök direkt här!

     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår