Kundplacerade system eller IP-baserade kommunikationslösningar

För att vi på RingUp ska kunna erbjuda ditt företag en specifikt anpassad kommunikationslösning utgår vi alltid från era individuella behov. En kommunikationslösning för företag skiljer sig mycket beroende på bolagets storlek, rörlighet, bransch o s v. 

Vi erbjuder framtidssäkra kundplacerade lösningar inom företagskommunikation. Allt ifrån små enkla analoga system med ett fåtal anknytningar till avancerade IP-baserade plattformar för nätverkskommunikation med obegränsat antal anknytningar.

Till detta kan vi erbjuda ett stort urval av affärsapplikationer. Våra olika lösningar levereras med flera modeller av trådbundna eller trådlösa systemtelefoner. Allt efter behov och önskemål.

Viktigt för oss på RingUp är att kunden får ”rätt lösning”. Detta uppnås genom att vi ser till de krav och de önskemål som kunden har samt att vi noggrant analyserar de behov som finns i företaget.

En perfekt kommunikationslösning för just ditt företag

Med en kommunikationslösning från RingUp får ditt företag den mest optimala uppsättningen av både fasta och trådlösa systemtelefoner. Vi skräddarsyr paketet enligt ditt företags behov och framtidsvision. Det är dina önskemål och vår expertis som tillsammans skapar den bästa kommunikationslösningen för ditt företag.

Vi värnar om vårt goda rykte och vi är fast beslutna om att erbjuda dig och ditt företag oklanderlig service och support. Vi gör förarbetet, kalkylerar era behov och leder projektet från beställning till installation av ditt företags kommunikationslösning. När systemet är på plats utbildar vi gärna personal och givetvis erbjuder vi även fördelaktiga serviceavtal och professionell support.

Hör av dig till oss för mer information om vad vi kan göra för just dig.

Kontakta mig

Hitta din lokala butik

Boka 1 timmas kostnadsfritt möte med en av våra kommunikationsexperter »

 

Kundplacerade system från RingUp

  • Framtidssäker och kundplacerad kommunikationslösning
  • Stort urval av affärsapplikationer
  • Systemtelefoner utefter behov och önskemål
  • Förstudie, projektering, leverans och implemtering ingår
  • Utbildning av personal och support
  • Serviceavtal för snabb lokal service och support
25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår