Vi söker fler medlemmar till Ringup - Det fria alternativet


Nedan finner ni de första 10 fördelarna med att vara med i Ringup jämfört med att vara fri handlare eller knuten till en av våra konkurrentkedjor.

1. Stor Frihet!

 Förutom de minsta gemensamma nämnare vi har gällande hur vi ser ut och hur vi gemensamt agerar på marknaden så bestämmer du själv över din butik. Detta är en självklarhet och viktigt för oss. Ringup har inga ambitioner att själv äga några butiker, vi vill däremot ha hängivna entreprenörer som driver sitt eget företag under Ringups flagga.

2. Nästan löjligt låg medlemsavgift!

En vass Ringup organisation samt delade backofficefunktioner med våra systerkedjor, Elon Ljud & Bild, Digitalbutikerna inom Elonsfären innebär kostnadsfördelar som direkt påverkar medlemsavgiften och bidrar till att hålla den så låg som möjligt. Du får valuta för de pengar du använder till att vara medlem i Ringup.

3. Bättre lönsamhet!

Årliga undersökningar och benchmarking ger oss samma entydiga svar, år efter år. Ringup har bättre lönsamhet på sista raden än butiker knutna till våra konkurrentkedjor.

4. Inköpsportal!

Ni beställer varor från olika leverantörer på ett ställe, men får bara en faktura. Smidigt och kostnadseffektivt.

5. Stort centrallager!

Stort centrallager med tusentals artiklar med alltifrån telekom, till hemelektronik och småvitt mm. Vi lagerhåller centralt, inte du och din butik. Köp ofta och lite istället, detta ger dig en bättre likviditet. Beställ innan kl 15.00 och få leverans dagen efter.

6. Bra leverantörs/operatörsavtal!

Som medlem i Ringup så blir du en del av våra centrala avtal med leverantörer och operatörer. Ensam är inte stark, tillsammans når vi högre.

7. Gemensam marknadsföring!

Ringup producerar årligen en kostnadseffektiv marknadsföring till företag. Vi har under de senare åren gått över mycket till digital marknadsföring.

8. Egen webbshop för dina företagskunder!

Ge dina större företagskunder en alldeles egen specialanpassad webbshop. Detta underlättar för kunden och för dig. Vi har lösningen.

9. RUSK!

Ringup servicekontor kallar vi internt för RUSK. Detta är dedikerade människor som är till för dig och din butik, de hjälper dig med allt från orderläggning till support och affärsutveckling.

10. Ringup Academy!

Utbildningsplattform med stort utbud av specialanpassade kurser inom ledarskap, företagsförsäljning, butiksförsäljning, ekonomi och personlig effektivitet.

Ansök om medlemskap i RingUp

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår