Kundplacerade system

För att vi på Ringup ska kunna erbjuda ditt företag en specifikt anpassad kommunikationslösning utgår vi alltid från era individuella behov. En kommunikationslösning för företag skiljer sig mycket beroende på bolagets storlek, rörlighet, bransch o s v. 

Vi erbjuder framtidssäkra kundplacerade lösningar inom företagskommunikation. Allt ifrån små enkla analoga system med ett fåtal anknytningar till avancerade IP-baserade plattformar för nätverkskommunikation med obegränsat antal anknytningar.

Till detta kan vi erbjuda ett stort urval av affärsapplikationer. Våra olika lösningar levereras med flera modeller av trådbundna eller trådlösa systemtelefoner. Allt efter behov och önskemål.

Viktigt för oss på Ringup är att kunden får ”rätt lösning”. Detta uppnås genom att vi ser till de krav och de önskemål som kunden har samt att vi noggrant analyserar de behov som finns i företaget.

Kommunikationslösning för ditt företag

Med en kommunikationslösning från Ringup får ditt företag den mest optimala uppsättningen av både fasta och trådlösa systemtelefoner. Vi skräddarsyr paketet enligt ditt företags behov och framtidsvision. Det är dina önskemål och vår expertis som tillsammans skapar den bästa kommunikationslösningen för ditt företag.

Vi värnar om vårt goda rykte och vi är fast beslutna om att erbjuda dig och ditt företag oklanderlig service och support. Vi gör förarbetet, kalkylerar era behov och leder projektet från beställning till installation av ditt företags kommunikationslösning. När systemet är på plats utbildar vi gärna personal och givetvis erbjuder vi även fördelaktiga serviceavtal och professionell support.

Hör av dig till oss för mer information om vad vi kan göra för just dig.

Kundplacerade system från Ringup

ikon

Framtidssäker och kundplacerad kommunikationslösning

ikon

Stort urval av affärsapplikationer

ikon

Systemtelefoner utefter behov och önskemål

ikon

Förstudie, projektering, leverans och implemtering ingår

ikon

Utbildning av personal och support

ikon

Serviceavtal för snabb lokal service och support

Kontakta mig

Boka 1 timmas kostnadsfritt möte med en av våra kommunikationsexperter

     
     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår