Lediga tjänster inom Ringup

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är vi ca 60 medlemsföretag och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Östersund i norr. Ringup´s personal ska självklart vara kompetenta och serviceinriktade då vi är närvarande och en del av våra kunders vardag. Vi utgår från våra kunders behov och genom rådgivning, dialog och engagemang blir vi en partner till våra kunder.

Vi tror på ett rakryggat, 100% ärligt och engagerat förhållande till våra kunder som bidrar till ett ökat förtroende, inte bara för oss själva utan för hela telekombranschen i stort. Ringup vill vara en bra och attraktiv arbetsgivare, det är en förutsättning för att skapa konkurrenskraft och tillväxt. Vår kontinuerliga utveckling inom olika områden innebär att vi ofta behöver fylla på med kompetenser och erfarenhet. Vi har huvudkontor i Kalmar.

Just ni söker vi kompetent personal i hela landet

Ringup/Telestar söker Account Manager, Södertälje

Ringup/Aditor söker säljare inom företagskommunikation

Ringup/Trecom söker mötesbokare sökes till sitt härliga team i Göteborg

Ringup/Trecom söker Account Manager, Jönköping

Ringup/Trecom söker Account Manager, Göteborg

 

Utöver ovan tjänster söker vi just nu personal i hela landet
T ex säljare, account managers, mötesbokare, tekniker och installatörer.
Kontakta oss med din intresseanmälan

Varumärket Ringup ägs av Electra Gruppen AB (publ) som driver butikskedjor för hemelektronik- och telekomprodukter. Electra Gruppen AB (publ) äger kedjornas namn och koncept, medan butikerna ägs av lokala entreprenörer.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår