Det går bra för Ringup. Kom och hjälp oss utveckla Sveriges företag.

Vi söker dig som vill bli en del av vårt stolta och glada team. Börja ditt äventyr i en spännande och rolig bransch.

Vad vi gör

Vi är viktiga för våra kunder. En del jämför oss till och med med en läkare. Företagare lever för sitt företag – och det vet vi. Vi hjälper allt från små entreprenörsföretag till stora bolag med hundratals anställda. Våra kunder behöver oss för att hänga med i teknikutvecklingen. De får hjälp att effektivisera med mobiler, abonnemang, datorer, företagsväxlar, körjournaler, nätverk och allt som kräver SIM-kort och 5G. 

Det här är vi

Vi som jobbar på Ringup är utåtriktade, lyhörda, nyfikna på människor och gillar att vara i en bransch alla pratar om. På jobbet får du stor frihet under ansvar, men också stöd när det behövs. Vi pratar om allt och ledarskapet är professionellt. Du tillhör teamet på din lokala ort, men är också en del av Ringupfamiljen.

Vår bransch förändras snabbt och därför erbjuds våra anställda regelbunden kompetensutveckling.

 

Lediga tjänster 

Account Manager Västerås
Account Manager Göteborg
Account Manager Stockholm
Account Manager, Södertälje
Account Manager Östergötland
Företagssäljare Örebro län
Säljledare inom IT Trollhättan

Spontanansökan

Vi söker ofta säljare, account managers, mötesbokare, tekniker och installatörer. Skicka en spontanansökan med ett personligt brev och ditt cv. 

Skicka en spontanansökan

Om Ringup

Ringup är Sveriges största kedja för opartisk telefoni och IT och vi har levererat kommunikationslösningar till företag sedan 1989. Vi finns på cirka 50 orter i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr, med starka lokala medlemmar. Det som gör oss unika är lokal service och opartiskhet samt att vi är en del av börsnoterade Elon Group AB. Vi samarbetar med de stora operatörerna som Telia, Telenor och Tre och står samtidigt på våra kunders sida. Vi lämnar 100 procent nöjd kund-garanti.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att höra av dig. 

Läs mer

Företagens opartiska guide
Sveriges största gym fick kraftfull IT-lösning
Om Ringup

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår