Mobila växlar till företag

 

Hur och när behöver du bli nådd av dina kunder? Vi guidar dig till den bästa mobila växeln för ditt företag. Ringup har egna mobila telefonväxlar, Ringup Me och Ringup UCVi erbjuder också mobila företagsväxlar från de stora operatörerna.

Vår affärsidé är att vara en neutral och oberoende rådgivare och leverantör till företagen, i nära samarbete med operatörerna. Som företagare kan du lugnt luta dig tillbaka så tar vi hand om allt kring din telefoni.

Du behöver inte själv ta reda på vilken växel som är bäst för ditt företag. Behoven skiljer sig mellan små, medelstora och stora företag och mellan olika branscher. 

Det unika med Ringup är att våra lokala återförsäljare gör en förstudie för att se hur just dina – och dina kunders – behov ser ut. Baserat på resultatet föreslår vi en lösning samt installerar din nya mobila växel.

Du och din personal får utbildning och support från Ringup, vilket gör att ni kommer igång snabbt och kan fokusera på er verksamhet. Ditt företags telefonväxel utgår från säkra servrar som är placerade i Sverige.

Läs mer

Hitta din lokala Ringup-butik
Läs mer om Ringup Me
Läs mer om Ringup UC

Fördelar med mobila växlar

ikon

Inga investeringskostnader

ikon

Du betalar endast för de tjänster ni använder

ikon

Alltid tillgång till de senaste funktionerna och applikationerna

Kontakta mig

Boka 1 timmas kostnadsfritt möte med en av våra kommunikationsexperter

     
     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår