Mobila företagsväxlar

Med en mobil växel behöver du inte bekymra dig över underhåll, plötsliga olyckor eller uppdateringar av ditt företags växeltelefoni. Våra mobila växlar är så kallade molnbaserade kommunikationslösningar och opererar helt och håller över internet. Ditt företags telefonväxel utgår säkert från en av våra servrar med säte i Sverige.

Samarbeten som gynnar ditt företag

Förutom vår egna molnbaserade telefonväxel Ringup Me kan vi också erbjuda mobila företagsväxlar från någon av våra operatörer. Ringup har högsta status och förmånliga avtal med alla ledande telekom-operatörer vilket gör oss till en neutral rådgivare som du kan lita på.

Ringup – en kvalitativ helhetslösning

Vi erbjuder givetvis även konsulttjänster såsom projektledning, förstudier, behovsanalyser, utvärdering av operatörsavtal, utbildning, installation, driftsättning, service och support. Vi tar gärna helhetsansvaret för ditt företags kommunikation och säkerställer det både kostnadseffektivt och professionellt. På så sätt besparar vi dig och dina anställda dyrbar tid.

Ring eller mejla oss så utformar vi i samråd med dig en individanpassad lösning.

Fördelar med mobila växlar

ikon

Inga investeringskostnader

ikon

Du betalar endast för de tjänster ni använder

ikon

Alltid tillgång till de senaste funktionerna och applikationerna

Kontakta mig

Boka 1 timmas kostnadsfritt möte med en av våra kommunikationsexperter

     
     
     
     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår