100% ärlighet och engagemang 

Vi tror på ett rakryggat, 100% ärligt och engagerat företagande som både gynnar våra kunder, telekombranschen i stort och oss själva som kedja, samtidigt som det skapar ett ökat förtroende människor emellan. Vi anser att vårt varumärke och vårt anseende är det viktigaste vi har, och därför prioriterar vi alltid långsiktiga relationer framför snabba affärer.

Vi är en objektiv och opartisk partner i alla situationer. Vi utgår från våra kunders behov och genom rådgivning, dialog och engagemang blir vi en partner som både följer med på resan och bidrar till företagets utveckling. Vi förhåller oss neutrala gentemot operatörer, leverantörer och hårdvaruproducenter och levererar alltid det som vi anser vara den bästa lösningen för våra kunder. Istället för att begära in flera offerter från olika leverantörer kan man hos Ringup få de offerter man vill ha från ett och samma ställe då vi är den enda kedjan som har avtal med alla ledande operatörer.

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är vi ca 50 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

 

Vi gör det svåra enkelt!

Ringup är närvarande och en del av våra kunders vardag. Vi tror på att vara proaktiva och på att inget kan ersätta det fysiska mötet. Vi tror på kraften i att lära känna varandra över en kopp kaffe, och på att alltid göra vårt bästa. För när vi möter våra kunder på stan, ses på den lokala restaurangen eller när våra barn spelar fotboll tillsammans, ska vi kunna se dem i ögonen och känna både stolthet och att det vi gör bidrar till vår gemensamma framgång.  

Välkommen till Ringup!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår