Har du köpt en Galaxy S21 5G eller Galaxy S21+ 5G under perioden 14 – 28 januari 2021, så kan du köpa ett par svarta Galaxy Buds Live och en SmartTag för 79 kr exkl moms.

Gör så här:

1. Öppna Samsung Members appen i din nya mobil och logga in med ditt Samsung Account.

2. Klicka på erbjudandet under fliken Förmåner. Notera att det kan ta upp till 3 dagar innan erbjudandet blir synligt i appen.

3. Klicka på ”Hämta kampanjkod” för att komma till sidan där du laddar upp kvittot på ditt köp av Galaxy S21/S21+ 5G.

4. Efter registreringen av ditt kvitto får du ett mejl till din e-postadress för Samsung Account med en kampanjkod samt en länk till Galaxy Buds / SmartTag på Samsungs webbshop.

5. Följ länken i mejlet till produktsidan och lägg till svarta Galaxy Buds Live (SM-R180NZKAEUB) samt en Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGEU) i kundvagnen.

6. På sidan för ”Din Kundvagn” lägger du till din Kampanjkod från mejlet och priset uppdateras då automatiskt till kampanjpriset.

Kampanjkoden kan hämtas via Samsung Members 28 januari – 14 februari 2021 och gäller till och med 14 februari 2021 på samsung.com/se. Erbjudandet gäller 1 gång per enhet och enbart för köp under kampanjperioden. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, och avslutas i förtid vid utförsäljning.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår