Ännu mer ikonisk.
Upptäck fördelarna med nya Galaxy Z Flip4.

Så liten – så storslagen. Nya Galaxy Z Flip4 har precis som sina föregångare en helt unik design som uppskattas av användare världen över. Och det är lätt att förstå varför: I öppet läge får du upplevelsen av en fullstor 120Hz- skärm på 6,7" med gott om plats för allt du vill göra. Men i hopfällt läge blir den nästan hälften så stor som en vanlig smartphone, och får smidigt plats i fickan. Med andra ord: Du får det bästa av två världar. På den 1,9" stora frontskärmen håller du dessutom koll på det viktigaste: Läs och svara på meddelanden och se dina olika notiser.

Ökade krafter
Batteriet har uppgraderats för att du ska kunna fortsätta med det du gör utan avbrott: Nu räcker det upp till 3 timmar längre än föregångaren.

Det unika, halvöppna läget Flex Mode kommer med flera nya och smarta användningsområden. Dessutom har Z Flip4 en vidare och ljusare kameralins på utsidan och förbättrad mjukvara, som bland annat gör bilder och filmer i svagt ljus betydligt bättre – för att du alltid ska kunna fånga det som händer, med imponerande kvalitet.

Hög säkerhet
Säkerheten är självklart hög. Säkerhetsplattformen Knox är inbyggd på chipnivå, från hårdvara till mjukvara, vilket ger ett gediget skydd. Galaxy Z Flip4 ingår i Enterprise Edition, ett koncept som förenklar hanteringen av företagets enheter och gör det möjligt att använda dem ännu mer produktivt och effektivt.

Smartare, friare och ännu snyggare. Upptäck fördelarna med nya Galaxy Z Flip4.

Snabbfakta

Skärm

6,7” Dynamic AMOLED, 1 – 120 Hz (2640 x 1080)

Minne                  8 GB RAM, 128/256/512 GB ROM
Batteri

3700 mAh, snabbladdning,, trådlös snabbladdning trådlös batteridelning

Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser            Single SIM + e-SIM
Vattentålighet Vattentålig enligt IPx8
Färg Graphite, Bora Purple, Blue, Pink Gold

 

Hyr eller köp den idag. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy Z Flip4

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår