Nya Galaxy Z Fold4
– nästa nivå av produktivitet.

Nya Galaxy Z Fold4 är skapad för att underlätta det moderna sättet att leva och arbeta. Stängd är den inte större än en vanlig smartphone utan ligger bekvämt i handen, med en frontskärm på 6,2". Och när du öppnar upp till den 7,6” stora inre skärmen får du en surfplatta, redo för allt du vill se och göra. Båda skärmarna är dessutom utrustade med ultraresponsiva 120Hz.

Kamera i absoluta toppklass
Kameran har fått en rejäl uppgradering: från 12 till 50 MP, 3x optisk zoom och 30 x Space Zoom. Dessutom teknik för Nightography, vilket gör att dina bilder och filmer kommer hålla en imponerande hög kvalitet – även om du fotar i mörkret. 

Multitaska på jobbet
Den stora skärmen är perfekt för allt du vill dela – oavsett om du håller i en presentation eller samarbetar i ett projekt. Och du kan enkelt multitaska med upp till tre öppna fönster samtidigt, eller ta ett videomöte med Z Fold4 uppfälld i Flex Mode-läget. Dessutom anteckna det som sägs med S Pen, som intuitivt förvandlar din handstil till text.

Smartare, smidigare och ännu mer kraftfull. Upptäck fördelarna med nya Galaxy Z Fold4.

Snabbfakta Galaxy Z Fold4

Skärm      Huvudskärm 7,6" (2176 x 1812),  frontskärm 6,2" (2316 x 904)
Minne                         12 GB RAM, 256/512/1000 GB ROM
Batteri

4400 mAh, snabbladdning, trådlös snabbladdning trådlös batteridelning

Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser             Dual SIM + e-SIM
Vattentålighet Vattentålig enligt IPx8
Färg Phantom Black, Graygreen, Beige

 

Hyr eller köp den idag. Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om Galaxy Z Fold 4

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår