iPhone 14
Köp den idag med abonnemang från Telia eller Telenor!

Just nu! JBL Flip 6 Bluetooth-högtalare ingår, värde: 1195 kr

iPhone 14 är fullmatad med smarta funktioner för jobbet. Blixtsnabba A15 Bionic betar av tuffa arbetsuppgifter i rasande fart. Batteriet räcker hela dagen, även riktigt intensiva arbetsdagar. Med det mest imponerande dubbelkamerasystemet på en iPhone. Ta otroliga bilder i både svagt och starkt ljus. Kraschdetektering, en ny säkerhetsfunktion som ringer efter hjälp när du inte kan.

Ännu bättre bilder och filmer
Ta bättre bilder i alla sorters ljus. TrueDepth-kameran har nu autofokus för episka selfies. Med actionläget filmar du stadigare i alla lägen. Med en huvudkamera på 12 MP och en ultravidvinkel på ytterligare 12 MP tar du ännu bättre bilder i svagt ljus.

En fullständig skönhet
kommer med en färgstark  6,1-tums Super Retina XDR OLED-skärm för vitare vitt och äkta svärta med verklighetstrogna färger och skarpa detaljer. True Tone gör skärmen behagligare att titta på eftersom färgtonen justeras efter ljuset i omgivningen. Gör startskärmen personlig med egna typsnitt, bilder och widgetar.

Blixtsnabbt A15 Bionic-chip
Blixtsnabbt A15 Bionic-chip med femkärnig grafikprocessor för jämn grafik. Och den är supereffektiv, vilket bidrar till ett batteri som räcker hela dagen.

Gjord för att hålla
Tålig design med Ceramic Shield och ett yttre av flygindustriklassat aluminium. Motståndskraftig mot vatten och damm så att du kan ta med din iPhone på alla typer av jobb.

5G på iPhone. En annan nivå.
På fler ställen än någonsin ger 5G dig supersnabba nedladdningar, streaming i hög kvalitet och grymma möjligheter för samarbete på distans och videokonferenser i hög kvalitet.

Snabbfakta

Skärm

6,1 “ Super Retina XDR OLED-skärm (2532 x 1170 px) 

Minne       

128/256/512 GB ROM

Batteri

Ljuduppspelning upp till  80 tim, videouppspelning upp till 20 tim

Nätverk

5G Ready

Antal SIM-kortplatser   

Dubbla SIM-kort; nanoSIM + eSIM. Stöd för dubbla eSIM

Vattentålighet

Vatten- & dammtålig enligt IP68 

Färg

Midnatt, lila, stjärnglans, blå och röd

 

Pris med Teliaabonnemang: 

529 kr per månad vid nytecknande av Telia Jobbmobil 10 GB i 36 månader. JBL Flip 6 Bluetooth-högtalare ingår, värde: 1195 kr

Pris med Telenorabonnemang: 

549 kr per månad vid nytecknande av Telenor Obegränsat i 24 månader. JBL Flip 6 Bluetooth-högtalare ingår, värde: 1195 kr

Alla priser är exkl moms och erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst t om den 23/12-2023

Kontakta mig om iPhone 14

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår