iPhone 14 Plus.
Redo för stora affärer.
Hyr eller köp den idag! 

iPhone 14 Plus. Tänk stort på jobbet med en 6,7-tumsskärm och ett batteri som räcker långa arbetsdagar. Upp till hela 26 timmars videouppspelning. Tackla tuffa jobb med kraftfulla A15 Bionic som får allt att kännas otroligt smidigt och följsamt. Kraschdetektering, en ny säkerhetsfunktion som ringer efter hjälp när du inte kan.

Ännu bättre bilder och filmer
iPhone 14 Plus. Ta bättre bilder i alla sorters ljus. TrueDepth-kameran har nu autofokus för episka selfies. Med actionläget filmar du stadigare i alla lägen. Med en huvudkamera på 12 MP och en ultravidvinkel på ytterligare 12 MP tar du ännu bättre bilder i svagt ljus.

En fullständig skönhet
iPhone 14. kommer med en färgstark  6,7-tums Super Retina XDR OLED-skärm för vitare vitt och äkta svärta med verklighetstrogna färger och skarpa detaljer. Upplev innehåll och videomöten på en större skärm. Gör startskärmen personlig med egna typsnitt, bilder och widgetar.

Blixtsnabbt A15 Bionic-chip
Blixtsnabbt A15 Bionic-chip med femkärnig grafikprocessor för jämn grafik. Och den är supereffektiv, vilket bidrar till bästa batteritiden någonsin i en iPhone.

Gjord för att hålla
Tålig design med Ceramic Shield och ett yttre av flygindustriklassat aluminium. Motståndskraftig mot vatten och damm så att du kan ta med din iPhone på alla typer av jobb.

5G på iPhone. En annan nivå.
På fler ställen än någonsin ger 5G dig supersnabba nedladdningar, streaming i hög kvalitet och grymma möjligheter för samarbete på distans och videokonferenser i hög kvalitet.

Snabbfakta iPhone 14 Plus

Skärm 6,7 “ Super Retina XDR OLED-skärm (2778 x 1284 px) 
Minne 128/256/512 GB ROM
Batteri Ljuduppspelning upp till  100 tim, videouppspelning upp till 26 tim
Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser     Dubbla SIM-kort; nanoSIM + eSIM. Stöd för dubbla eSIM
Vattentålighet     Vatten- & dammtålig enligt IP68 
Färg Midnatt, lila, stjärnglans, blå och röd

 

Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om iPhone 14 Plus

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår