iPhone 14 Pro. Ett proffs rakt igenom. Hyr eller köp den idag!

iPhone 14 Pro. Med en skärm som alltid är på och Dynamic Island, ett magiskt nytt sätt att samspela med iPhone. Starta jobbappar, gå igenom en presentation och delta i en videokonferens på samma gång – även när du inte är på kontoret – med det otroligt kraftfulla A16 Bionic-chippet. Batteriet räcker hela dagen, även riktigt intensiva arbetsdagar.

iPhone 14 Pro. Proffs in i minsta detalj.
iPhone 14 Pro. Fota och filma otroliga detaljer med en huvudkamera med 48 MP. Upplev iPhone på ett helt nytt sätt med Dynamic Island och en skärm som alltid är på.  Dynamic Island – en innovation som är både hårdvara, mjukvara och något mittemellan. Här bubblar musik, FaceTime och mycket mer upp – utan att du behöver lämna det du håller på med. Kraschdetektering – en helt ny säkerhetsfunktion som ringer efter hjälp när du inte kan.

Huvudkamera med 48 MP. Ett megakliv i megapixlar.
iPhone 14 Pro. En ny huvudkamera med 48 MP för upp till 4× högre upplösning och fyra zoomalternativ med optisk kvalitet. Ger suverän bildkvalitet för produktion av bildmaterial och videokonferenser. Cinematiskt läge filmar nu i 4K HDR med 24 bilder/s. Precis som i filmens värld.

Hastighet och prestanda. Allt är Pro.
A16 Bionic-chippet, hjärnan bakom huvudkameran med 48 MP, skärmen som alltid är på och mycket mer. Det hög energieffektiva batteri räcker det till långa arbetsdagar och upp till 23 timmars videoinspelning.

Gjord för att hålla
Tålig design med Ceramic Shield som klarar mer än alla smartphone-glas. Ett yttre i rostfritt stål av kirurgisk kvalitet som finns i fyra olika färger.

5G på iPhone. En annan nivå.
På fler ställen än någonsin ger 5G dig supersnabba nedladdningar, streaming i hög kvalitet och grymma möjligheter för samarbete på distans och videokonferenser i hög kvalitet.

Snabbfakta

Skärm

6,1 “ Super Retina XDR OLED-skärm (2556 x 1179 px)

Minne        128/256/512/1000 GB ROM
Batteri Ljuduppspelning upp till  75 tim, videouppspelning upp till 23 tim
Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser    Dubbla SIM-kort; nanoSIM + eSIM. Stöd för dubbla eSIM
Vattentålighet Vatten- & dammtålig enligt IP68 
Färg Rymdsvart, silver, guld, djuplila

 

Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om iPhone 14 Pro

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår