iPhone 14. Jobbar hårt för ditt företag. Hyr eller köp den idag!

iPhone 14 är fullmatad med smarta funktioner för jobbet. Blixtsnabba A15 Bionic betar av tuffa arbetsuppgifter i rasande fart. Batteriet räcker hela dagen, även riktigt intensiva arbetsdagar. Med det mest imponerande dubbelkamerasystemet på en iPhone. Ta otroliga bilder i både svagt och starkt ljus. Kraschdetektering, en ny säkerhetsfunktion som ringer efter hjälp när du inte kan.

Ännu bättre bilder och filmer
iPhone 14. Ta bättre bilder i alla sorters ljus. TrueDepth-kameran har nu autofokus för episka selfies. Med actionläget filmar du stadigare i alla lägen. Med en huvudkamera på 12 MP och en ultravidvinkel på ytterligare 12 MP tar du ännu bättre bilder i svagt ljus.

En fullständig skönhet
iPhone 14. kommer med en färgstark  6,1-tums Super Retina XDR OLED-skärm för vitare vitt och äkta svärta med verklighetstrogna färger och skarpa detaljer. True Tone gör skärmen behagligare att titta på eftersom färgtonen justeras efter ljuset i omgivningen. Gör startskärmen personlig med egna typsnitt, bilder och widgetar.

Blixtsnabbt A15 Bionic-chip
Blixtsnabbt A15 Bionic-chip med femkärnig grafikprocessor för jämn grafik. Och den är supereffektiv, vilket bidrar till ett batteri som räcker hela dagen.

Gjord för att hålla
Tålig design med Ceramic Shield och ett yttre av flygindustriklassat aluminium. Motståndskraftig mot vatten och damm så att du kan ta med din iPhone på alla typer av jobb.

 5G på iPhone. En annan nivå.
På fler ställen än någonsin ger 5G dig supersnabba nedladdningar, streaming i hög kvalitet och grymma möjligheter för samarbete på distans och videokonferenser i hög kvalitet.

Snabbfakta

Skärm

6,1 “ Super Retina XDR OLED-skärm (2532 x 1170 px) 

Minne        128/256/512 GB ROM
Batteri Ljuduppspelning upp till  80 tim, videouppspelning upp till 20 tim
Nätverk 5G Ready
Antal SIM-kortplatser    Dubbla SIM-kort; nanoSIM + eSIM. Stöd för dubbla eSIM
Vattentålighet Vatten- & dammtålig enligt IP68 
Färg Midnatt, lila, stjärnglans, blå och röd

 

Minimiantal vid hyra är 5 enheter. Efter hyrestiden ska enheterna lämnas tillbaka till uthyraren!

Läs mer om hyra här!

Kontakta mig om iPhone 14

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår