iPhone 15 – nästa nivå av tålighet och design

I nya iPhone 15 har såväl egenskaper som funktioner och design uppgraderats för att matcha – och överträffa – dina förväntningar. Ditt företag har aldrig haft en tryggare partner, du har aldrig tagit bättre bilder.

Nyskapande design
iPhone 15 har en tålig design i infärgat glas och aluminium som står emot stänk, vatten och damm. Framsidan i Ceramic Shield tål mer än något annat smartphoneglas och Super Retina XDR-skärmen på 6,1 tum är upp till dubbelt så ljusstark i solen jämfört med iPhone 14.

48 MP huvudkamera med 2x tele
Ta bilder med otroligt hög upplösning med en 48 MP huvudkamera. Tack vare 2× tele med optisk kvalitet kan du också komponera en perfekt närbild med ännu mer färg och detaljrikedom, och till och med flytta fokus mellan motiven efter att du har tagit bilden.

Dynamic Island
I Dynamic Island bubblar notiser och liveaktiviteter upp så att du inte missar dem när du håller på med annat. Du kan se AirDrop-anslutningar, vem som ringer, kolla färdbeskrivningar och mycket annat.

En mer upplysande, dynamisk skärm
Den imponerande 6,1-tums Super Retina XDR-skärmen är upp till dubbelt så ljusstark utomhus som iPhone 14.

Kraftfullt A16 bionic-chip
Det supersnabba A16 Bionic-chippet möjliggör avancerade funktioner som smidiga övergångar i Dynamic Island, röstisolering för telefonsamtal och jämn prestanda hos grafikintensiva spel. Det är dessutom otroligt effektivt, vilket bidrar till att batteriet räcker hela dagen.

USB-C-anslutning
Med USB-C-kontakten kan du ladda din Mac eller iPad med samma kabel som du använder till din iPhone 15. Du kan till och med använda din iPhone 15 för att ladda en Apple Watch eller ett par AirPods.

Viktiga trygghetsfunktioner
Kraschdetektering gör att din iPhone kan känna av om du har varit med om en allvarlig bilolycka och tillkalla hjälp om du inte kan göra det själv. 

Applecare ingår i ett år
Varje iPhone omfattas av ett års begränsad garanti och kostnadsfri teknisk support i upp till 90 dagar. Skaffa AppleCare+ eller AppleCare+ med stöld och förlust för att utöka ditt skydd. 

Ännu högre prestanda hos iPhone 15 Pro
Om iPhone 15 överträffade förväntningarna går iPhone 15 Pro snäppet längre. iPhone 15 Pro har det nya A17 Pro-chippet med sexkärnig grafik. Det innebär tillräckligt med krafter för spel på nästa nivå och krävande arbetsflöden, samtidigt som du får ett batteri som räcker hela dagen. Även iPhone 15 Pro tar bilder i superhög upplösning med en huvudkameran på 48 MP, men här får du dessutom ett 3× tele.

Kontakta mig om iPhone 15

     
     
     
     
     
+ =

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår